Over ons

“Ook in de Drechtsteden maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Wij helpen mensen om zo lang mogelijk veilig, vitaal en verantwoord thuis te kunnen blijven wonen, juist wanneer het minder gemakkelijk gaat. Dit doen we door begeleiding en ondersteuning bij de dagelijks dingen in het leven. Zoals samen een wandeling maken, samen erop uit gaan, samen boodschappen doen en koken of gewoon er zijn. Hiermee bieden we veiligheid thuis, verminderen we onrust bij de klant en stimuleren we voeding en beweging. Zo ondersteunen en ontlasten we ook de mantelzorgen. Kortom: we bieden leefplezier.

Zelf hebben we meegemaakt bij onze moeder, hoe dementie haar steeds meer afhankelijk liet worden van alles in het leven. Hoe moeilijk het was, en uiteindelijk onmogelijk, om nog zelf de regie over haar leven te behouden. Als mantelzorger woonden we in Middelharnis wat ver van Nijmegen vandaan is. Dankzij Antoinette, de CAREGiver van Home Instead, kon ze toch nog lange tijd thuis blijven wonen in haar vertrouwde omgeving: Antoinette hielp met de dagelijkse dingen thuis, ze hadden samen lol en mam klaarde helemaal weer op, totdat ze uiteindelijk overleed in een verpleeghuis. Leefplezier; dat heeft Antoinette onze moeder gegeven.

Onze CAREGivers (medewerkers) hebben zelf ervaring als mantelzorger en zijn speciaal getraind in de omgang met kwetsbare ouderen en mensen met dementie. Zo wordt de CAREGiver iemand die bij past bij vader of moeder. Een CAREGiver waarbij men zich vertrouwd voelt. Persoonlijke aandacht, dat is waar het bij ons om draait

Wij vinden het belangrijk te voldoen aan de wensen van de klant; dat betekent dat de klant bepaalt wanneer en hoe lang onze ondersteuning gewenst is. Van 1 tot 7 dagen per week en van 1 tot 24 uur per dag. Onze niet-medische dienstverlening wordt vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg of vanuit eigen middelen

In 2018 zijn we gestart met de vestiging Home Instead op de Zuid-Hollandse eilanden. We ervaren telkens hoe dankbaar onze klanten zijn voor onze dienstverlening. We willen nu ook de mensen in de regio Drechtsteden deze ondersteuning bieden, Om met de hulp van Home Instead langer en op een prettige wijze thuis te kunnen blijven wonen.

Neem gerust vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder een oplossing te vinden voor uw situatie.

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.