Home Instead Thuisservice stelt haar cliënten centraal en wil goed naar hen luisteren. Dat doen we in samenwerking met onze cliëntenraad die de gemeenschappelijke belangen van onze klanten behartigt. De Cliëntenraad is onafhankelijk en heeft een toetsende en controlerende taak over het beleid van Home Instead. Ook denkt de cliëntenraad mee met belangrijke zaken die onze klanten aangaan.

Persoonlijke verhalen

De cliëntenraad hoort graag uw verhalen en ervaringen over de zorg van Home Instead. Ook om die, als u dat goed vindt, te delen op deze website. Maar ook met vragen en suggesties kunt u bij de cliëntenraad terecht. U kunt daarvoor een kort bericht schrijven aan de cliëntenraad via dit contactformulier. Iemand van de cliëntenraad neemt dan contact met u op. Uw bericht komt alleen bij de cliëntenraad en wordt vertrouwelijk behandeld.

We beseffen dat het schrijven van uw ervaring best lastig is. In de overleg met de cliëntenraad kunt u zich hierbij laten ondersteunen door een externe professional die bij u thuis komt om uw verhaal te horen, vragen te stellen en op te schrijven. Na uw goedkeuring kan het dan op onze website worden geplaatst.

Uw bericht komt alleen bij de cliëntenraad en wordt vertrouwelijk behandeld.

{{ errors.first("field_378") }}
{{ errors.first("field_379") }}
{{ errors.first("field_383") }}
{{ errors.first("field_384") }}
{{ errors.first("field_385") }}
Omdat u gegevens gaat achterlaten vragen wij u eerst om ons privacy statement te lezen en te accepteren.
{{ errors.first("privacy") }}

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.