Home Instead Thuisservice Liemers e.o.

Thuiszorg en ondersteuning volledig naar uw wens!

Ondersteuning thuis van/door iemand die u zelf kiest, die uw behoefte aanvoelt en met wie u een vertrouwensband opbouwt. Iemand die op tijden komt die u bepaalt. Wij maken het mogelijk om, eventueel samen met mantelzorger(s), in uw vertrouwde thuis te blijven wonen.

Senioren die zich prettig voelen in de vertrouwde woonomgeving, in nabijheid van familie en vrienden, hebben minder snel medische zorg nodig. Bij Home Instead Thuisservice Liemers verlenen wij zorg thuis met persoonlijke aandacht en betrokkenheid, zowel praktisch als emotioneel.

Rust voor u en de naaste omgeving
Dit doen we door met vaste gezichten op afgesproken tijdstippen te ondersteunen met persoonlijke verzorging en individuele begeleiding. Uw wens en levensverhaal staan hierbij centraal. Ook wanneer wij voor u zoeken naar de CAREGiver, die het beste bij u past. Deze manier van werken geeft veel rust voor onze klanten en voor de naaste omgeving.

Wij komen vanaf 1 uur tot 24 uur per dag en adviseren u bij het regelen van goede zorg. Home Instead Liemers e.o. is actief in de gemeenten Doesburg, Duiven, Montferland, Oude IJsselstreek, Rheden, Westervoort en Zevenaar.

Waarom Home Instead Thuisservice Liemers e.o.?
Bij ons gaat het om u! Neemt u snel contact met ons op? Samen bekijken we hoe we u van dienst kunnen zijn.

Warme groet,
Herman Holtes

REALISATIE WEBSITE ANEKIO