Over ons

“Ook in Liemers maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Thuiszorg en ondersteuning volledig naar uw wens!

Ondersteuning thuis van/door iemand die u zelf kiest, die uw behoefte aanvoelt en met wie u een vertrouwensband opbouwt. Iemand die op tijden komt die u bepaalt. Wij maken het mogelijk om, eventueel samen met mantelzorger(s), in uw vertrouwde thuis te blijven wonen.

Senioren die zich prettig voelen in de vertrouwde woonomgeving, in nabijheid van familie en vrienden, hebben minder snel medische zorg nodig. Bij Home Instead Thuisservice Liemers verlenen wij zorg thuis met persoonlijke aandacht en betrokkenheid, zowel praktisch als emotioneel.

Rust voor u en de naaste omgeving

Dit doen we door met vaste gezichten op afgesproken tijdstippen te ondersteunen met persoonlijke verzorging en individuele begeleiding. Uw wens en levensverhaal staan hierbij centraal. Ook wanneer wij voor u zoeken naar de CAREGiver, die het beste bij u past. Deze manier van werken geeft veel rust voor onze klanten en voor de naaste omgeving.

Wij komen vanaf 1 uur tot 24 uur per dag en adviseren u bij het regelen van goede zorg. Home Instead Liemers e.o. is actief in de gemeenten Doesburg, Duiven, Montferland, Oude IJsselstreek, Rheden, Westervoort en Zevenaar.

Waarom Home Instead Thuisservice Liemers e.o.?

Bij ons gaat het om u! Neemt u snel contact met ons op? Samen bekijken we hoe we u van dienst kunnen zijn.

Warme groet,
Herman Holtes

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Duurzaamheid


Home Instead Thuisservice vindt een duurzame maatschappij en een leefbare wereld belangrijk. Daarom doen we er zoveel mogelijk aan om binnen onze organisatie duurzaam te ondernemen. Zo zetten wij E-Health producten in naast de persoonlijke zorg thuis. Dit betekent dat u via de Memory Lane zorg op afstand van ons kunt ontvangen. Deze vorm van slimme technologie draagt bij aan minder reistijd en vervoersbewegingen. Ook sluiten wij hierop aan door CAREGivers in te zetten die zo dichtbij als mogelijk bij de klant wonen. Daarnaast ondersteunen wij het gebruik van digitale overlegstructuren en het bieden van de mogelijkheid tot thuiswerken.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.