Dag van de palliatieve zorg

Terug naar overzicht

Zorgen voor een ongeneeslijk zieke dierbare die zich in de laatste levensfase bevindt, kan zwaar zijn. Het gevoel dat je er altijd voor iemand wil zijn. Dat je alles wil doen om het leven, juist nu, zo prettig mogelijk te maken. En hoe graag je dat ook allemaal zelf zou willen doen kan extra ondersteuning een groot verschil maken. Voor je dierbare, voor jouzelf en voor de familieleden. Op de dag van de palliatieve zorg geven we je graag meer informatie over deze specifieke vorm van persoonsgerichte ondersteuning.

Download hier onze brochure voor mantelzorgers ‘Zorg in de laatste levensfase’.

We vertellen je graag meer over onze verschillende vormen van ondersteuning. Ben je benieuwd waar onze CAREGivers jullie als familie zoal bij kunnen ondersteunen? We geven je graag concrete voorbeelden. Want hoe druk deze periode ook kan aanvoelen kan het ook erg eenzaam zijn. Door op tijd de grenzen aan te geven en het met elkaar te doen ontstaat er meer rust. Rust die juist nu zo hard nodig is om de focus te houden op het proces van ziek zijn en afscheid nemen.

Als de laatste dagen komen. Een hand, een woord, een gebaar doen zo goed. Als je iemand die je liefhebt, verliezen moet.

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.