Bij ons staan de wensen van de klant voorop

Terug naar overzicht

Haarlemmermeer – Op 1 mei 2019 heeft Home Instead Thuisservice Amstelland haar werkterrein uitgebreid naar de Haarlemmermeer en de Bollenstreek. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de plaatsen: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Warmond en Voorhout. CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van u als klant in uw eigen omgeving. Daarnaast bieden onze CAREGivers begeleiding bij dementie, chronische aandoeningen en ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase. De zorg van Home Instead wordt in het algemeen betaald uit bestaande, wettelijke regelingen en kan ook particulier worden afgenomen.


Oost West, Thuis Best

Gerard Bakker, directeur van de vestiging vertelt: “Je wenst dat iedereen zo lang mogelijk in de vertrouwde thuisomgeving kan blijven wonen, ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Dit merk ik ook bij mijn moeder die de ziekte van Alzheimer heeft. Zij is het meest gelukkig in haar thuissituatie en wij willen dit voor haar zo lang mogelijk vasthouden. Met de juiste ondersteuning is dit ook mogelijk. Senioren willen zelf bepalen wat, hoe en wanneer zij iets willen doen. Als daarbij ondersteuning nodig is, dan het liefst door iemand die vertrouwd voelt.”

Manon Röttgering, Klantcoördinator bij Home Instead vult aan: ”Bij ons staan de wensen van de klant voorop en daarom kijken wij altijd of de CAREGiver aansluit bij de wensen en het levensverhaal van de klant. Door te werken met vaste CAREGivers ontstaat een hechte vertrouwensband. Dat spreekt mij aan en dit willen we nu ook aanbieden voor de inwoners van de Haarlemmermeer.”

Bij ons gaat het om u!

Onze CAREGivers maken het mogelijk dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen met oprechte aandacht, tijd en kunde. Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening. Dit verklaart het succes van Home Instead.

Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking, om samen te bespreken hoe uw ideale ondersteuning eruitziet. Wij zorgen ervoor dat u langer, veilig en vitaal thuis kunt blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.