Zelf aan het roer staan van uw leven, dat maakt het gelukkigst.

Door de bomen het bos niet meer kunnen zien, dat is vaak wat senioren en mantelzorgers ervaren als ze voor het eerst in aanraking komen met zorg. Bij wie moet je nou eigenlijk zijn? Maar vooral: wat is nodig om thuis te kunnen blijven wonen?

Tevreden klanten en tevreden medewerkers bij de Home Instead vestiging in Amstelland zijn een goede reden om een tweede vestiging te openen in de Meerlanden en Bollenstreek. Wij staan graag voor u klaar om u te zorgen dat langer zelfstandig blijven wonen in de thuisomgeving mogelijk is.

Wij doen dit door met vaste gezichten op afgesproken tijdstippen te ondersteunen met persoonlijke verzorging en individuele begeleiding. Hierbij sluiten we aan bij uw levensverhaal en wensen. Dit betekent bijvoorbeeld dat we altijd op zoek gaan naar de CAREGiver, die het beste bij u past. Wij zien dat deze manier van werken veel rust geeft voor onze klanten en de omgeving. Zo kunnen zij langer blijven wonen in de vertrouwde thuisomgeving.

Wij komen vanaf 1 uur tot 24 uur per dag en kunnen u ook de weg wijzen voor de meest passende financiering van de zorg. Wij hebben contracten met zorgverzekeraars voor de Zorgverzekeringswet (Zvw), met gemeenten voor de WMO en met het Zorgkantoor voor de Wet Langdurige Zorg (Wlz). Daarnaast kunt u ook op particuliere basis zorg afnemen.

Persoonlijke aandacht en betrokken medewerkers daar gaat het om. Neemt u snel contact met ons op?

Gerard Bakker en het Supportteam.

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.