Over ons

“Ook in Nijmegen en omgeving maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Je wenst dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig in de vertrouwde thuisomgeving kan blijven wonen. Ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelfsprekend zijn.

Home Instead zorgt ervoor dat senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in de regio Nijmegen al sinds 2012. Door ondersteuning met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat.

Een vertrouwd gevoel en een vertrouwd gezicht

De klant (en mantelzorger) heeft de regie. Op basis van het opgestelde zorgplan en de persoonlijke voorkeuren van de senior kijken we welke CAREGiver het beste past bij de wensen en behoeften. Het supportteam zoekt samen met u naar de juiste ‘klik’ tussen beiden. Deze CAREGiver is het vaste en vertrouwde gezicht. Daarbij is de CAREGiver er op de momenten wanneer dit het beste uitkomt.

Al onze CAREGivers zijn ervaren en getrainde professionals. Mensen die vanuit hun hart werken om het leven van de senior thuis aangenamer te maken. Maar ook om jou, als mantelzorger, te ondersteunen en met je mee te denken. Om ritme en rust te creëren. Home Instead ondersteunt bij het ritme van alledag, om het samen langer vol te houden. Benieuwd op welke manier wij u kunnen ondersteunen? Lees hier meer over onze dienstverlening.

In de praktijk

We staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen binnen het stelsel van wetten en financieringen. We denken met u mee. Persoonlijke dienstverlening en aandacht staan voorop. De betrokken mantelzorger is een partner voor ons. Het supportteam staat bij vragen 24/7 voor u klaar.

Aanvullend verzekerd bij Zilveren Kruis, Interpolis of ProLife? Dan zijn wij in te zetten voor mantelzorgondersteuning. Home Instead is inzetbaar met een zorgindicatie in zorg in natura of PGB, via een Wlz of een Wmo indicatie. Het Modulair Pakket Thuis (MPT) is een vorm van zorgindicatie op basis van de Wlz. Een goede mogelijkheid wanneer er intensieve begeleiding en ondersteuning nodig is in de vertrouwde thuisomgeving. Daarnaast zijn we ook op particuliere basis inzetbaar. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen. Bij ons staat uw welzijn voorop.

Onze tarieven 

Duurzaamheid 

Home Instead Nijmegen vindt een duurzame maatschappij voor toekomstige generaties en een leefbare wereld belangrijk en probeert daarom binnen de eigen organisatie duurzaam te ondernemen. Home Instead doet dit onder meer door de inzet van E-Health in de vorm van Digitaal Dichtbij, waarmee het mogelijk is om naast de persoonlijke zorg thuis zorg op afstand te leveren. Deze vorm van slimme technologie zorgt voor minder reistijd en vervoersbewegingen wat bijdraagt aan de verlaging van de belasting van het milieu. Ook de trend van digitale overlegstructuren en thuiswerken draagt hieraan bij.

Daarnaast hebben we een fietsplan voor al onze medewerkers en is een deel van onze lease auto’s elektrisch. Wij werken zoveel mogelijk digitaal (communicatie met klanten zoveel mogelijk via email, dubbele beeldschermen) om verspilling van papier en dus milieubelasting te voorkomen. We hebben 1 apparaat voor scannen, printen en kopiëren voor energiebesparing en stimuleren onze medewerkers om zo min mogelijk te printen en als het toch nodig is, dan dubbelzijdig en in zwart-wit. Met 1 knop wordt alle verlichting van ons kantoor aan-en uitgeschakeld zodat er bij het sluiten van kantoor nooit lichten aan blijven staan. Alle computers worden aan het eind van de dag afgesloten, dus geen energieverspilling door de stand-by stand. Afval wordt gescheiden. We gebruiken geen plastic of kartonnen bekers, borden of bestek. Onze koffie is van duurzame koffiebonen gemaakt en de koffieautomaat wordt geleased bij een bedrijf dat maatschappelijk onderneemt.


Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.