Over ons

“Ook in Nijmegen maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

‘Mijn man verheugt zich altijd enorm op de komst van Annemieke. Hij staat voor het raam op haar te wachten en als zij weer gaat dan zwaait mijn man haar net zolang uit totdat hij haar niet meer ziet. En als Annemieke er is kan ik met een gerust hart weggaan’, aldus de echtgenote van één van onze klanten. Haar man zegt over Annemieke: ‘Het lijkt wel of ze in mijn hoofd en in mijn hart kan kijken. Ze voelt precies aan wat er moet gebeuren’,

Annemieke is één van onze CAREGivers, Dat is een vaste medewerker die komt wanneer het u het beste uitkomt en die er alles aan doet om het u naar de zin te maken tijdens de gewone dagelijkse dingen. Dat kan gaan om samen boodschappen doen, koken en eten, het voorlezen van de krant, helpen herinneren aan het innemen van medicatie, of helpen met wassen en aankleden. Iemand die alle tijd en persoonlijke aandacht voor u heeft, die u kunt vertrouwen en op wie u altijd zonder bezwaar een beroep kunt doen.

Zo iemand gunnen wij iedereen.

Leonie Baltussen en Sharon Tjon Eng Soe


Samen met u bekijken we de mogelijkheden om de beste keuze te maken en wij adviseren u bij het regelen van goede zorg. Wij komen niet alleen voor zorg, wij komen voor u. Elke dag zetten we graag een stap extra voor u, omdat juist de kleine dingen het leven kleur geven. De klanten van Home Instead geven een hoge waardering omdat we oprechte aandacht voor u hebben, we samen met u de CAREGiver vinden die bij u past en omdat we komen wanneer u dat wilt.

Onze diensten

Duurzaamheid 

Home Instead vindt een duurzame maatschappij voor toekomstige generaties en een leefbare wereld belangrijk en probeert daarom binnen de eigen organisatie duurzaam te ondernemen. Home Instead doet dit onder meer door de inzet van E-Health in de vorm van Digitaal Dichtbij, waarmee het mogelijk is om naast de persoonlijke zorg thuis zorg op afstand te leveren. Deze vorm van slimme technologie zorgt voor minder reistijd en vervoersbewegingen wat bijdraagt aan de verlaging van de belasting van het milieu. Ook de trend van digitale overlegstructuren en thuiswerken draagt hieraan bij.

Daarnaast hebben we een fietsplan voor al onze medewerkers en is een deel van onze lease auto’s elektrisch. Wij werken zoveel mogelijk digitaal (communicatie met klanten zoveel mogelijk via email, dubbele beeldschermen) om verspilling van papier en dus milieubelasting te voorkomen. We hebben 1 apparaat voor scannen, printen en kopiëren voor energiebesparing en stimuleren onze medewerkers om zo min mogelijk te printen en als het toch nodig is, dan dubbelzijdig en in zwart-wit. Met 1 knop wordt alle verlichting van ons kantoor aan-en uitgeschakeld zodat er bij het sluiten van kantoor nooit lichten aan blijven staan. Alle computers worden aan het eind van de dag afgesloten, dus geen energieverspilling door de stand-by stand. Afval wordt gescheiden. We gebruiken geen plastic of kartonnen bekers, borden of bestek. Onze koffie is van duurzame koffiebonen gemaakt en de koffieautomaat wordt geleased bij een bedrijf dat maatschappelijk onderneemt.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.