Onze 1000e waardering op Zorgkaart Nederland is een feit!

Terug naar overzicht

Wat zijn we trots! De 1000e waardering op Zorgkaart Nederland is een feit!

Deze waarderingen zijn voor ons meer dan alleen een cijfer. Ze zijn een bevestiging dat we als organisatie op de goede weg zijn en dat we in staat zijn om een verschil te maken in de wereld van ouderenzorg. Het is onze passie en ons doel om onze klanten de beste zorg te bieden en deze waarderingen helpen ons daarbij. 

Zorgkaart Nederland is een belangrijk platform voor zowel zorgvragers als zorgprofessionals. Dankzij de vele reviews krijgen potentiële klanten een eerlijk beeld van onze ondersteuning thuis. Maar ook voor ons als organisatie is Zorgkaart Nederland van onschatbare waarde. De waarderingen zijn namelijk goud waard: ze laten ons zien waar we goed in zijn en waar we ons in kunnen verbeteren. 

Zo blijven we als organisatie scherp en kunnen we blijven inspelen op de veranderende wensvraag van onze klanten. 

Het prachtige gemiddelde rapportcijfer van een 9,3 laat zien dat onze aanpak werkt: thuiszorg die aansluit bij de wensen en behoeften van de klant, uitgevoerd door gemotiveerde en betrokken CAREGivers. 

De 1000e waardering is een mooie mijlpaal, maar we zijn er nog niet. We blijven ons inzetten voor thuiszorg op maat, waarbij de CAREGiver altijd bij de senior en/of mantelzorger te gast is. We hopen in de toekomst nog veel meer waarderingen te mogen ontvangen, zodat we onze dienstverlening kunnen blijven optimaliseren. 

Want thuiszorg kan anders, en dat bewijzen we elke dag opnieuw.

Ben je benieuwd naar alle waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor een vestiging waar je ervaring mee hebt? Klik hier direct door naar onze verzamelpagina om de juiste vestiging te vinden.  

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.