Over ons

“Ook in Utrecht maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Wij laten dat elke dag weer zien, sinds 2019 in Utrecht.

Zelf beslissen, alles doen op de manier waarop je altijd gedaan hebt. Voor ons is dat heel logisch. Bij Home Instead stemmen we de dienstverlening af op de behoefte van iemand. Dat doen we met aandacht en met oprechte belangstelling. Wij zorgen ervoor dat mensen op prettige wijze thuis kunnen blijven wonen. Want thuis is meer dan alleen de woning. Het is een gevoel van je geborgen en veilig voelen. Jezelf kunnen zijn.

Dienstverlening en gastvrijheid stellen we centraal. Juist in de zorg is hieraan behoefte. Hierdoor hebben we niet alleen hele tevreden klanten maar ook hele blije medewerkers. Elke keer weer lukt het ons de juiste medewerker te matchen bij onze klant. Dit leidt geregeld tot parels van verhalen. Klanten en mantelzorgers die gelukkig en dankbaar zijn. Daar worden wij dan weer gelukkig van.

Willem Renes - General Manager Home Instead Thuiservice Utrecht

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.