Over ons

“Ook in West-Brabant-West maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Per 1 januari 2021 kunnen wij in West-Brabant meer mensen ondersteunen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Het werkgebied naast West-Brabant-Oost (WBO) wordt uitgebreid met West-Brabant-West (WBW).

Binnen Home Instead WBW staat de relatie tussen de CAREGiver en de klant centraal. Het gaat om het echte contact. Een betekenisvolle relatie tussen mensen, die is gebaseerd op vertrouwen. Dat is waar de CAREGivers, het Supportteam en ik ons dagelijks voor inzetten!

Home Instead WBW zorgt ervoor dat meer senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en wij laten zien hoe goed ouderenzorg kan zijn. We helpen mensen gelukkiger ouder te worden met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan.

Onze dienstverlening gaat uit van uw persoonlijke wensen en behoeften. U bepaalt welke ondersteuning u nodig heeft en op het moment dat u het wilt. Samen met u zoeken wij naar een CAREGiver die bij u past en om u geeft. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag. Deze zorg thuis kunnen wij leveren vanuit de Wlz, WMO (gemeente) en/of particulier. Wij beschikken over de juiste kennis van de financieringsstromen en adviseren u bij het regelen van goede zorg.

Bij mijn oma heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het was dat zij in haar vertrouwde omgeving kon blijven wonen. Haar thuis, daar waar haar herinneringen lagen. Wij komen niet alleen voor zorg, maar wij komen voor u. Daarbij ondersteunen wij niet alleen u, maar ook uw dierbare naasten. Ons doel is uw welbevinden vergroten.

In mijn werk als Human Resource Manager stonden mensen altijd centraal. Mensen zijn de belangrijkste schakel in persoonlijke dienstverlening, zeker bij Home Instead. Het werkgebied van onze Home Instead Thuisservice vestiging West-Brabant-West omvat de gemeenten: Bergen op Zoom, Halderberge, Steenbergen, Moerdijk, Roosendaal, Woensdrecht en Rucphen. Staat uw gemeente er niet tussen? Informeer dan naar onze mogelijkheden.

Vanuit Home Instead Thuisservice West-Brabant-West staan wij voor u klaar!

Wendy van Liere, directeur

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.