“Ook in Zaanstreek-Waterland maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Home Instead zorgt ervoor dat senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in de regio Zaanstreek-Waterland al sinds 2018. Door ondersteuning met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat.

Wanneer het voor u het beste uitkomt

U als klant heeft de regie, zo geeft u aan welke CAREGiver (medewerker) het beste bij u past. Het supportteam zoekt samen met u naar de juiste ‘klik’ tussen u beiden, Deze CAREGiver is het vaste en vertrouwde gezicht, waarmee u een vertrouwensband kunt opbouwen. Daarbij is de CAREGiver er op de momenten wanneer dit voor u het beste uitkomt. En heeft de tijd om met oprechte belangstelling de zorg thuis op uw wensen af te stemmen.

Bij ons gaat het om u

U kunt ondersteuning ontvangen bij de dagelijkse bezigheden, zoals het huishouden of de was, samen tuinieren, koken en de persoonlijke verzorging. Hierbij houdt de CAREGiver rekening met uw eigen ritme en hij/zij heeft echt de tijd om u persoonlijk te leren kennen. We nemen de tijd voor uw familie en/of mantelzorgers en horen graag uw levensverhaal. Zodat u de best passende ondersteuning thuis ontvangt. Het zit hem in die kleine dingen, samen lachen en er echt zijn, zo kan de CAREGiver écht het verschil maken.

De CAREGivers tonen oprechte interesse in uw leven. Met hun ruime levenservaring, vaak als mantelzorger en door uitgebreide training kunnen zij u ondersteunen in elke situatie. U kiest zelf wanneer, door wie en hoe u ondersteuning wilt ontvangen. Vanaf 1 tot 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Financiering

Deze ondersteuning thuis kunnen wij bieden vanuit de Wet Langdurige Zorg (via het CIZ), Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO via de gemeente), zorgverzekering (mantelzorgvervanging) en/of particulier. Wij adviseren u graag bij het regelen van goede zorg.

Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking, om samen te bespreken hoe uw ideale ondersteuning eruitziet. Wij zorgen ervoor dat u langer, veilig en vitaal thuis kunt blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!

Janneke en Bas Leijden van Amstel
Directie Home Instead Thuisservice Zaanstreek-Waterland

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.