Zorgkaart Nederland

Terug naar overzicht

Klanten staan bij Home Instead Thuisservice centraal. De uitspraak ‘Wij zijn er voor u’ vormt de kern van onze dienstverlening in de ondersteuning die wij thuis bieden aan senioren. Elk jaar voeren we een klanttevredenheidsonderzoek uit. Daarmee krijgen we meer inzicht in wat we goed doen én welke dingen we kunnen verbeteren. Naast dit onderzoek kunnen onze klanten ervaringen delen op de website van Zorgkaart Nederland. Op ieder gewenst moment is het mogelijk om een review achter te laten op de bekende ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Wij zijn enorm trots op ons gemiddelde cijfer: een 9.2!

Elke vestiging krijgt een eigen beoordeling

Alle vestigingen zijn terug te vinden op de site van Zorgkaart Nederland. Elke klant van Home Instead nodigen wij van harte uit om een beoordeling te geven. Zorgkaart Nederland helpt zowel de zorgvrager als de zorgprofessional. Dankzij de reviews en ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek zijn wij nog beter in staat om de dienstverlening aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van onze klanten.

Waardering van klanten

Dat klanten onze dienstverlening zo’n hoog cijfer geven, vinden wij een groot compliment. Het sterkt ons in de manier waarop wij service verlenen: klantgericht, met liefde voor senioren en door betrokken CAREGivers. Het gemiddelde cijfer van een 9.2 komt voort uit maar liefst 421 waarderingen. In 2021 is dit cijfer in de eerste vijf maanden zelfs een 9.4.

Laat een waardering achter op de website van Zorgkaart Nederland

Ben je zelf klant bij Home Instead en wil je een beoordeling achterlaten op de website van Zorgkaart Nederland? Dat kan hier. Wij willen alle betrokken klanten, hun naasten en/of mantelzorgers hartelijk bedanken voor hun waardering!

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.