“Ook op de Zuid-Hollandse eilanden maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Je gunt het toch iedereen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, ook als dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. De moeder van Sander, die Alzheimer heeft, wil het liefst zo lang mogelijk met ondersteuning in haar eigen huis blijven wonen. Daar voelt zij zich thuis en daar liggen al haar herinneringen. Door een CAREGiver van Home Instead Nijmegen is dat mogelijk. Deze ervaring was voor ons de aanleiding dat wij op de Zuid-Hollandse eilanden met Home Instead Thuisservice zijn gestart.

Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van u als klant. U bepaalt welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver waar u zich fijn en vertrouwd bij voelt.
Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Sander Bierkens & Marijke Douw

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.