Over ons

“Ook in Zwolle maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Voor Home Instead Thuisservice gaat welzijn vóór zorg. Senioren die zich prettig voelen in de eigen woonomgeving, in nabijheid van naasten en geliefden, hebben veel minder medische zorg nodig. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleegtehuis. Bij ons ligt het accent op persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Op een vertrouwde plek, met respect en begrip voor het eigen leven en met vaste medewerkers op een tijdstip dat u uitkomt.

Onze mensen

Onze belangrijkste mensen zijn de CAREGivers, medewerkers met levenservaring, die stuk voor stuk graag senioren helpen en oprechte interesse tonen in uw leven. We kijken daarbij naar iemand die bij u past, zodat zowel u als onze medewerker een goede tijd samen hebben. Zodoende bepaalt u wie, wanneer bij u thuis komt en welke activiteit ondernomen wordt.

U kiest

Wij komen op de momenten wanneer het u het beste uitkomt. Van één uur per week, tot 24 uur per dag. Wij ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden, zoals het huishouden of de was, samen tuinieren, koken en de persoonlijke verzorging. Deze zorg kunnen wij leveren vanuit de WLZ, WMO (gemeente), zorgverzekering en/of particulier. Wij leveren persoonlijke verzorging en begeleiding, wij leveren géén medische zorg.

Bel gerust

Belt u gerust voor een vrijblijvende kennismaking, om samen te bespreken hoe uw ideale ondersteuning eruitziet. Wij zorgen ervoor dat u langer, veilig en vitaal thuis kunt blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!

Angelino Martens, Directeur Home Instead Thuisservice Zwolle

Maatwerk


Welke ondersteuning u ook nodig heeft: uw welzijn en welbevinden staan bij ons voorop. Wij gaan niet uit van wat u niet meer kunt maar van wat u nog wél kunt. Onze medewerkers worden getraind en (in loondienst) aangesteld op hun overtuigende motivatie, persoonlijke kwaliteiten en ruime levenservaring. Samen met onze CAREGivers staan wij voor ondersteuning en thuiszorg van hoge kwaliteit die naadloos aansluit op uw wensen en verwachtingen. Home Instead = Liever thuis.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.