Over ons

“Ook in Amsterdam maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

 

Een vast gezicht en op het tijdstip dat het u uitkomt. Dat wilt u toch ook?

Vanaf 1 uur per week gezelschap tot aan dagelijkse ondersteuning en persoonlijke verzorging. Zelfs 24 uur per dag als dat wenselijk is. Home Instead maakt het mogelijk, eventueel samen met mantelzorger(s), dat u in uw vertrouwde huis kunt blijven wonen. Ook bij dementie, een chronische beperking, na revalidatie of in uw laatste levensfase zijn oplossingen thuis mogelijk.

U kunt bij ons ondersteuning en thuiszorg aanvragen via:

  • Een verpleeghuisindicatie (Wlz) en u thuis wilt blijven wonen (20% meer tijd dan bij andere thuiszorgorganisaties).
  • Een verpleeghuisindicatie (Wlz) en u wacht op opname in een verpleeghuis (20% meer tijd dan bij andere thuiszorgorganisaties).
  • Een particuliere vergoeding.
  • Een PGB (Wmo, Zvw of Wlz).
  • Vervangende mantelzorg vanuit uw aanvullende zorgverzekering indien wij daar voor zijn gecontracteerd.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste weg binnen het zorglandschap en alle financieringsmogelijkheden. U kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen bij u thuis of op ons kantoor in Amsterdam Buitenveldert.

Welke ondersteuning u ook nodig hebt, staat bij ons uw welzijn en welbevinden voorop. Wij gaan niet uit van wat u niet meer kunt maar van wat u nog wél kunt. De medewerkers worden door ons getraind en aangesteld (in vaste dienst) op hun overtuigende motivatie, persoonlijke kwaliteiten en ruime levenservaring.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar: (020) 261 38 47 of via het contactformulier

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.