Terugblik op het afgelopen jaar

Terug naar overzicht

2022 wat een jaar! 2.700 CAREGivers gaven aan 6.200 senioren liefdevolle ondersteuning thuis in 44 regio’s! We zijn trots op alle medewerkers die zich ook dit jaar voor de volle 100% hebben ingezet om het leven van senioren thuis kleurrijker te maken.

Het maken van de juiste match, het geven van oprechte aandacht met voldoende tijd wanneer de klant dat wenst. Dat laat ons paarse hart sneller kloppen.

We voelen ons vereerd dat we iedere maand meer dan 125.000 uur bij de senior ondersteuning hebben mogen bieden. Ondersteuning die zo gewenst is wanneer het leven thuis niet meer vanzelfsprekend is. Voor de senior, de mantelzorger(s) en de familie.

Naast het delen van kennis, als partner van @Alzheimer Nederland, hebben we ons dit jaar ook opnieuw fysiek ingezet voor een toekomst zonder dementie. Tijdens de @HerinneringenRit hebben we samen met alle deelnemers een totaalbedrag van €203.723 opgehaald waardoor er meer onderzoek naar dementie mogelijk is.

Het grootste compliment van 2022? Dat zijn de resultaten van ons medewerkertevredenheidsonderzoek. Hét bewijs dat werkplezier in de zorg wel degelijk mogelijk is. Enthousiaste medewerkers die zorgen voor tevreden klanten. Dat blijkt o.a. uit de ruim 800 waarderingen op @Zorgkaart Nederland waar we een gemiddeld rapportcijfer krijgen van een 9,2! Benieuwd naar de verhalen achter deze cijfers? Ook in 2022 hebben we mooie ervaringen mogen toevoegen aan onze rubriek ‘De kracht van de CAREGiver’ en ‘De mantelzorger vertelt…’. Bijzondere verhalen waarbij de focus op mensgericht i.p.v. taakgericht naar voren komt en waarbij je de band tussen senior en CAREGiver echt even kan voelen.

2022 sluiten we af met een groot applaus voor de tomeloze inzet van de CAREGivers en Supportteams. Trots zijn we op het vertrouwen dat we ook dit jaar hebben gekregen van senioren en mantelzorger(s). Met elkaar zorgen we dat het leven thuis comfortabeler, veiliger en gezelliger is. Voor u als senior, voor jou als mantelzorger, voor ons als samenleving.

Want thuis is zoveel meer. Thuis waar de herinneringen liggen, thuis in de eigen vertrouwde omgeving. We kijken uit naar volgend jaar en staan ook in 2023 graag weer voor jullie klaar!

Alle statistieken in een mooi overzicht? Download hier de terugblik van 2022 als PDF.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.