Over ons

“Ook in Eindhoven maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Mijn achtergrond als (hoofd)verpleegkundige is de basis geweest om te starten met deze onderneming. In de zorg verandert veel en dit heeft mij er toe gebracht om mijn hart te volgen en persoonlijke aandacht op de eerste plaats te zetten. Nu kan ik ervoor zorgen dat senioren de aandacht krijgen die ze nodig hebben om de dingen te doen op de manier die zij willen en zoals zij het gewend zijn. En het belangrijkste is dat dit gebeurt op de plek waar iedereen het liefst wil zijn: THUIS! Thuis is waar je je veilig en vertrouwd voelt.

Door mijn ervaring als mantelzorger, voor mijn inmiddels overleden vader, weet ik hoe belangrijk het is om een vertrouwensband op bouwen met zorgverleners. Voor mijn vader, ons pap, was zijn zelfstandigheid zijn grootste goed. Op het moment dat hij zelf dingen niet meer kon en anderen hem moesten ondersteunen, was dat voor hem verschrikkelijk. Hij wilde dat niet. Stap voor stap hebben we gezocht naar hoe hij wel geholpen wilde worden. Maar dit was voor ons als familie een langdurige en ingewikkelde puzzel. Daarom is het vinden van de juiste zorgverlener die bij u past en waar u een klik mee heeft de kern van mijn onderneming. Samen met u en uw naaste zorg ik voor een passende oplossing.

Suzanne Verploegen, franchisenemer Home Instead Thuisservice Eindhoven

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.