Zorgkaart NL

Terug naar overzicht

Wauw! Een 9,3 als gemiddeld cijfer op Zorgkaart Nederland, gebaseerd op meer dan 1100 waarderingen!  Dit bevestigt dat thuiszorg écht anders kan. Onze toegewijde medewerkers werken vanuit het hart, met voldoende tijd en aandacht. Met als doel om senioren langer zelfstandig thuis te laten wonen.

 Het groeiende aantal waarderingen laat zien dat de vraag groot. Zowel zorgvragers als zorgpartners weten ons te vinden. Het platform is objectief en geeft hierdoor een eerlijk beeld van de ondersteuning thuis. Verschillende waarderingen. Vanuit het hele land, elk vanuit een ander perspectief. Deze waarderingen zijn goud waard! Ze helpen ons om nog beter in te spelen op de klantwens. Vandaag en in de toekomst.

 De wereld van zorg verandert continu, en wij veranderen mee. Dankzij jullie waardevolle feedback kunnen wij ons blijven inzetten om de wereld van morgen nog mooier te maken. Speciale dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om een waardering achter te laten. Jullie inzichten inspireren ons om elke dag het verschil te maken!

 Benieuwd naar de meest recente waarderingen? Hier zijn er een aantal die eruit springen:

“We hebben de zorg van Home Instead als heel plezierig ervaren. De CAREGiver paste goed bij ons. Vriendelijk, gezellig en behulpzaam. De ochtenden werden hierdoor een lichtpunt in de week voor mijn dierbare met dementie! De CAREGiver legde de focus op die dingen die nog wél mogelijk waren. Dat gaf zoveel plezier.'
Waardering – Home Instead Thuisservice Kennemerland

“Wat geweldig dat dit bestaat! Home Instead komt 2x per dag voor de ondersteuning van onze vader thuis. Hij heeft Alzheimer en vasculaire dementie. Dankzij de komst van de CAREGivers kunnen mijn broer en ik gewoon werken en genoeg tijd met ons gezin door brengen. Onze vader kijkt er naar uit dat de CAREGiver komt. Als er medisch wat is bellen ze ons gelijk. Ik zou jullie iedereen die lang thuis wil wonen Home Instead aanbevelen. Een dikke 10!”
Waaardering – Home Instead Thuisservice Utrecht

“De zorgvraag was voor mijn vader die aan facultaire dementie lijdt. Hij was eenzaam. Home Instead heeft hem enorm geholpen om de dagen door te komen. De dames waren stuk voor stuk erg betrokken en bijzonder behulpzaam. Vaak dachten ze ook met je mee, er werd voor hem gekookt en samen met hem gegeten, dus ik ben hen bijzonder dankbaar voor hun hulp en gezelschap.”
Waardering - Home Instead Thuisservice Amsterdam

“De intake verliep heel prettig en resulteerde in een perfecte match. Mijn man voelt zich op zijn gemak bij de CAREGiver. Samen hebben ze veel plezier. Dat biedt mij als mantelzorger de kans om dingen te regelen of gewoon een moment voor mijzelf te pakken.”
Waardering – Home Instead Thuisservice Den Haag

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.