Uw welzijn, onze zorg

“Ook in Midden-Brabant maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

De wens van de senior

De senior van vandaag kiest bij ondersteuning, voor eigen regie en keuzevrijheid in de vertrouwde thuisomgeving. Als de dagelijkse dingen, zoals bijvoorbeeld opstaan, persoonlijke verzorging, boodschappen en/of koken, door omstandigheden wat moeilijker gaan, kan extra ondersteuning verlichting brengen. Bent u mantelzorger, dan gunt u uw dierbare vanzelfsprekend het allerbeste. Maar soms kan uw rol als mantelzorger onder druk komen te staan, waardoor hulp hierbij welkom is.

Home Instead Thuisservice zorgt ervoor dat u of uw dierbare zo lang en aangenaam mogelijk in de vertrouwde leefomgeving kan blijven wonen, door de persoonlijke aandacht van onze goed opgeleide professionals.

De klik tussen u en onze professionele CAREGiver

Home Instead Thuisservice gaat uit van wat iemand kan en wil. Wij luisteren goed naar uw levensverhaal en wat u als senior prettig vindt. Met dat inzicht gaan wij op zoek naar de CAREGiver die bij u past. Wij informeren en trainen de zorgvuldig geselecteerde CAREGivers, zodat deze bij u de juiste dingen goed kunnen doen, op het tijdstip dat het u schikt en in het tempo dat bij u past.

Eigen ervaring

Vanuit onze eigen ervaring, weten wij hoe belangrijk het is, dat het welzijn van dierbaren goed en professioneel is geregeld. Regie houden, zelf keuzes maken, persoonlijke aandacht en zo lang mogelijk op een verantwoorde wijze thuis. Als mantelzorgers weten wij dat dit niet altijd eenvoudig is en een helpende hand veel kan betekenen.


Ellen en Wil van Leijsen


Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.