“Ook in Noord- en Midden Limburg maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Iedereen is verschillend, maar wat wij allemaal willen is in goede gezondheid oud worden en in onze eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Het eerste hebben wij niet helemaal in eigen hand, het tweede steeds meer. Mede dankzij Home Instead Noord-& Midden-Limburg zijn er ook voor u volop mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Niet alleen zelfstandig, maar op een aangename, menswaardige manier. Voor u én de mensen om u heen.

Als uw behoefte aan extra hulp toeneemt, biedt Home Instead Midden-Limburg precies de ondersteuning die u nodig heeft. Dit doen wij op momenten wanneer het u uitkomt. Volledig afgestemd op uw wensen en in aanvulling op wat u allemaal zelf nog kunt. Daarbij ligt de nadruk de dingen die uw leven thuis zo fijn en vertrouwd maken. Uw eigen spullen, uw favoriete maaltijden, uw ritme van de dag.

Wij helpen bij hele praktische zaken, zoals het huishouden of de was. En als u altijd zo geniet van uw tuin, dan gaan wij samen tuinieren! Natuurlijk ondersteunen wij u desgewenst ook bij uw persoonlijke verzorging en misschien wel bij het allerbelangrijkste: het contact van mens tot mens. Gewoon een goed gesprek voeren, samen een wandeling maken of op bezoek gaan bij vrienden. Kortom al die zaken die als eerste worden wegbezuinigd en volledig op de schouders komen van de mensen om u heen. Home Instead Noord- & Midden-Limburg kan zaken van hen overnemen, zodat mantelzorgers ook weer de ruimte krijgen om even gewoon partner, broer of dochter te zijn. Als het nodig is, zijn wij er 24 uur per dag.

Wanneer ik met mensen praat over Home Instead en alles wat wij doen, is de reactie vaak een opluchting: wat fijn dat deze service er is! Want bij wie klop je aan voor ondersteuning die niet direct met zorg te maken heeft, maar alles met welbevinden? Bij Home Instead dus. Het is mijn persoonlijke missie om voor elke klant precies de juiste CAREgiver te vinden. Iemand met wie het op alle niveaus klikt, die u echt goed leert kennen en daar ook de tijd voor neemt. Simpelweg omdat het steeds dezelfde persoon is die bij u thuis komt.

Ik nodig u uit voor een vrijblijvende kennismaking, om samen te bepalen hoe uw ideale ondersteuning eruitziet. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat die er komt. Thuisservice op maat, bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Rinaldo Koppen, directeur Home Instead Thuisservice Noord- & Midden-Limburg

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.