Onze dienstverlening

Home Instead Thuisservice is thuiszorg, maar dan anders. Bij ons gaat het welzijn van senioren vóór zorg. Het accent ligt op persoonlijke betrokkenheid en betekenisvolle mantelzorgondersteuning, om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Op de gewenste tijd persoonlijke ondersteuning thuis met aandacht en betrokkenheid, zet de vaste CAREGiver graag een stap extra!

Thuiszorg maar dan anders

Ziet u dat uw dierbare meer ondersteuning kan gebruiken of dat de situatie langzaam aan het verslechteren is? Bent u als mantelzorger op zoek naar meer informatie, mantelzorgondersteuning, een goed advies of de best passende vorm van thuiszorg? CAREGivers ondersteunen dagelijks vanuit onze kernwaarden: geef vertrouwen, maak het verschil en vanuit je hart. En dit alles met aandacht en tijd voor het welzijn van senioren die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen én voor u als mantelzorger.

De begeleiding en ondersteuning is gericht op metgezelschap/individuele begeleiding, in & om het huis, persoonlijke verzorging en specifieke zorg. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.