Over ons

“Ook in Zuid-Limburg maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

We worden in Nederland steeds ouder. Het liefst willen we daarbij zo lang mogelijk thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Op een bepaald moment kan het zijn dat de alledaagse dingen zoals aankleden, boodschappen doen, koken, een wandeling maken, niet meer vanzelf gaan.

Geef vertrouwen

Dan kunt u bij Home Instead Thuisservice de ondersteuning ontvangen die u nodig heeft om deze alledaagse dingen samen op te pakken. Ondersteuning door iemand die bij u past, waar u zich vertrouwd bij voelt en die de tijd voor u neemt. Iemand die op tijden komt die u zelf bepaalt en u ondersteunt zoals u dat wilt.

Maak het verschil

Home Instead helpt u om in uw vertrouwde woonomgeving te blijven wonen, al dan niet samen met mantelzorger(s). Bij de persoonlijke verzorging en begeleiding kijken we vooral naar alles wat u nog wel goed gaat. Vanuit de mogelijkheden ondersteunen wij u graag.

Vanuit het hart

Wij zijn Dries Sonneveld en Marie-Rose Vandenbergh. Van onze beide ouders weten wij hoe groot de wens kan zijn om thuis te blijven wonen. Onze zoektocht naar passende hulp en de eigen ervaring als mantelzorgers, is voor ons de aanleiding geweest om ook senioren in de regio Zuid-Limburg de ondersteuning van Home Instead aan te bieden. Zodat wij ook hier senioren kunnen ondersteunen om zo lang mogelijk thuis te blijven.

Graag bekijken we samen met u hoe we u van dienst kunnen zijn.
Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking. ‚Äč

Dries Sonneveld en Marie-Rose Vandenbergh, Home Instead Thuisservice Zuid-Limburg

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.