Tips voor mantelzorgers tijdens de zomerperiode

Terug naar overzicht

Ben je mantelzorger voor iemand in je naaste omgeving, zoals je vader of moeder? Wat doe je dan wanneer je op vakantie gaat? Er even tussenuit gaan is juist goed voor je. Maar wie neemt de mantelzorgtaken dan van je over? Hoe regel je de vervangende ondersteuning en waar kun je terecht? Je wil een naaste waar je voor zorgt niet alleen laten. Een dilemma voor veel mantelzorgers. Je ervaart veel druk, maar hebt ook ontspanning nodig. Het is mogelijk om respijtzorg aan te vragen. Daaronder wordt tijdelijke ondersteuning bedoeld die door een professional wordt uitgevoerd. Home Instead Thuisservice ondersteunt mantelzorgers wanneer zij er even tussenuit gaan met liefdevolle begeleiding voor je vader of moeder.

Tijdelijke ondersteuning door CAREGivers

De CAREGivers van Home Instead bieden ondersteuning aan senioren in hun eigen thuisomgeving. Ze nemen de tijd om op het gewenste moment oprechte aandacht te geven aan je vader of moeder. Onze getrainde professionals werken vanuit hun hart en houden rekening met de persoonlijke behoeften van de klant. Dankzij de ondersteuning van de CAREGiver houd je als mantelzorger tijd en energie over voor je eigen gezin. Ondertussen is je vader, moeder, of andere naaste waarvoor je zorgt, in goede handen.

De juiste match

Wij weten hoe belangrijk het is dat de juiste match wordt gemaakt tussen CAREGiver en klant. Daarom zoeken we samen naar een CAREGiver die past. Onze klantcoördinator staat voor je klaar om samen te zoeken naar de best passende zorg voor thuis. De ondersteuning aan de senior wordt deels, geheel en tijdelijk of voor langere periode, uit handen genomen. Op een manier die bij jou als mantelzorger past en wanneer dat jullie uitkomt.

Onze CAREGivers zijn professionals die weten hoe belangrijk het is om met aandacht naar de klant te luisteren. De tijd nemen voor iemand is het kostbaarste dat je aan een mens kunt geven. Door de klant op een gewenst moment ondersteuning te bieden, is onze dienstverlening persoonsgericht in plaats van taakgericht.

Home Instead is er voor jou als mantelzorger. Neem vrijblijvend contact op met een vestiging in de buurt om de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.