Over ons

“Ook in West-Brabant-Oost maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Home Instead Thuisservice WBO is sinds 2016 actief in de regio West-Brabant Oost. Wij ondersteunen senioren bij het zo lang mogelijk thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving.

Binnen Home Instead WBO staat de relatie tussen de CAREGiver en de klant centraal. Het gaat om het echte contact. Een betekenisvolle relatie tussen mensen die is gebaseerd op vertrouwen. Dat is waar de CAREGivers, het Supportteam en ik ons voor meer dan 100% voor inzetten!

Home Instead WBO zorgt ervoor dat meer senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en wij laten zien hoe goed ouderenzorg kan zijn. We helpen mensen gelukkiger ouder te worden met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan.

Onze dienstverlening gaat uit van uw persoonlijke wensen en behoeften. U bepaalt welke ondersteuning u nodig heeft, op het moment dat u het wilt en wij zoeken samen met u naar een CAREGiver die bij u past en om u geeft. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag. Deze zorg kunnen wij leveren vanuit de Wlz, WMO (gemeente), zorgverzekering en/of particulier. Wij beschikken over de juiste kennis van de financieringsstromen en adviseren u bij het regelen van goede zorg.

Bij mijn oma heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het was dat zij in haar vertrouwde omgeving kon blijven wonen. Haar thuis, daar waar haar herinneringen lagen. Wij komen niet alleen voor zorg, maar wij komen voor u en ondersteunen niet alleen u, maar ook uw dierbare naasten. Ons doel is uw welbevinden vergroten.

In mijn werk als Human Resource Manager stonden mensen altijd centraal. Mensen zijn de belangrijkste schakel in persoonlijke dienstverlening, zeker bij Home Instead. Onze dienstverlening bieden wij in de regio West-Brabant-Oost, dit omvat de volgende plaatsen: Breda, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Bavel, Alphen, Chaam, Galder, Strijbeek, Ulvenhout AC, Bavel AC, Baarle-Nassau, Etten-Leur, Zundert, Klein Zundert, Rijsbergen, Zevenbergen, Oosterhout, Dorst, Terheijden, Made, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Zevenbergschenhoek, Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Drimmelen.

Vanuit Home Instead Thuisservice West-Brabant-Oost staan wij voor u klaar!

Wendy van Liere, directeur

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.