Uitbreiding naar de Zaanstreek

Terug naar overzicht

CAREGivers van Home Instead Thuisservice Zaanstreek-Waterland ondersteunen zelfstandig wonende senioren om gelukkig ouder te worden, met oprecht persoonlijke aandacht en ondersteuning in de vertrouwde thuisomgeving.

PURMEREND - Op 1 januari 2021 hebben Janneke en Bas Leijden van Amstel de vestiging in de regio Waterland uitgebreid naar de regio Zaanstreek-Waterland. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die nu ook vanuit deze toegevoegde regio worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Landsmeer, Oostzaan en Zaanstad. De vestiging Waterland is al langer actief in Edam-Volendam, Beemster, Purmerend, Waterland en Wormerland. CAREGivers (medewerkers) van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van de klant in zijn of haar omgeving. De CAREGivers bieden ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase, begeleiding bij dementie en chronische aandoeningen.

Eigen onderneming

Bas en Janneke vertellen: “Sinds 2,5 jaar bieden wij ondersteuning aan senioren in de regio Waterland (Purmerend e.o.). Wij merken echt dat wij het verschil kunnen maken in het leven van senioren die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. De vraag naar passende ondersteuning van Home Instead in de regio Zaanstreek nam snel toe. We zijn heel blij dat we nu ook in deze regio onze dienstverlening kunnen aanbieden.

Wij laten zien dat Home Instead veel kan betekenen in de zorg thuis voor senioren. Wij zijn gespecialiseerd in de ondersteuning van senioren met dementie. Wij bieden maatwerkoplossingen, we luisteren echt naar de behoefte en gaan samen op zoek naar de kern van de zorgbehoefte. Hierbij denken we buiten de kaders en zetten graag een stap extra. Met elkaar kijken we naar wat er nog wel mogelijk is.

Home Instead Thuisservice levert al een aantal jaren zorg in Nederland vanuit 42 zelfstandige regio’s.

Home Instead Zaanstreek-Waterland is gecontracteerd voor de Wet Langdurige Zorg en biedt ook individuele begeleiding via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (gemeente). Via de overeenkomst met zorgverzekeraars Zilveren Kruis, Interpolis en Pro Life kan een mantelzorger respijtzorg en mantelzorgondersteuning vergoed krijgen.

Welbevinden

“Wij vinden het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe zij ondersteund worden: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. De klant bepaalt welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past. Samen met onze, door Home Instead getrainde, CAREGivers zijn wij er voor u! Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil.”

Bij ons gaat het om u!

De overheid zet sterk in op het zo lang mogelijk thuis laten wonen van senioren, om de zorgkosten terug te dringen. Hierdoor verdwijnen verzorgings- en verpleeghuizen grotendeels. Klanten thuis gelukkig maken met oprechte aandacht, tijd en kunde van onze CAREGivers, dat is ons doel. Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening.  En daarmee ook de grootste drijfveer voor het succes van Home Instead in Nederland.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.