4 herfstactiviteiten die je wel kunt ondernemen!

Terug naar overzicht

In een periode dat er van alles niet kan is het ook goed om stil te staan bij de dingen die we nog wel kunnen ondernemen. Samen zijn kan namelijk ook op afstand! Vandaag delen we vanuit Home Instead Thuisservice Den Haag graag 4 herfstactiviteiten!

Maak voor elkaar een herfstkrans

Samen aan een tafel knutselen kan nu misschien niet maar voor elkaar iets knutselen kan wel! Spreek met de buurvrouw, een familielid of een vriendin af dat jullie los van elkaar een herfstkrans maken voor elkaar. Bedenk samen welke materialen jullie kunnen gebruiken en op welke dag jullie voor elkaar aan de slag gaan!

Plaats een vogelhuisje in de tuin en bewonder de vogels

Heb jij een familielid op leeftijd bij wie je nu liever niet langsgaat? Wees creatief en spreek af dat je langskomt in de tuin om een vogelhuisje te plaatsen. Op gepaste afstand kun je een mooi plekje voor het huisje uitzoeken en wanneer je weggaat kan de ander er nog weken lang van genieten wanneer hij of zij naar buiten kijkt.

Maak samen hetzelfde herfstrecept

Een goedgevulde stampot, een ovenschotel of een pompoensoep. Weet jij nog een lekker herfstrecept? Deel het met je omgeving, kook samen hetzelfde recept op afstand en deel jullie ervaringen! Mocht het lukken dan kun je er ook nog voor kiezen om de maaltijd samen op te eten en te bellen of te videobellen. Is koken niet haalbaar? Kook dan een lekker herfstrecept voor de ander en overhandig het op afstand.

Maak een boswandeling op een rustige plek op voldoende afstand

Wil je samen de natuur in? Op gepaste afstand moet dat kunnen maar hou er rekening mee dat je kiest voor een rustige plek zodat je niet teveel mensen tegenkomt. Tip: vermijd het weekend of ga eens naar buiten wanneer het regent! 

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.