Meer transparantie in de zorg thuis dankzij de juiste rapportages

Terug naar overzicht

Vorige week kwamen de CAREGivers bijeen voor de training rapporteren. Met als doel om de communicatie tussen onze CAREGivers nog beter te laten verlopen en familie nog meer te betrekken bij de bezoeken thuis.

Tijdens de training rapporteren zijn we met ons team van CAREGivers aan de slag gegaan met als uitgangspunt om de kwaliteit van de rapportages nog beter te maken. Het gaat niet alleen om een oppervlakkige aantekening. We rapporteren op basis van verschillende competenties en nemen hierbij ook grotere doelstellingen mee. Zoals: samen naar buiten gaan voor een wandeling of zelf kunnen deelnemen aan het bereiden van een maaltijd.

De regie blijft altijd bij de senior zelf. Wat zijn de wensen? Hoe kunnen we het leven thuis nog prettiger maken? De focus ligt altijd op wat de senior nog wel kan.

Vanuit Home Instead Thuisservice Den Haag werken we met het online clientendossier ONS. De CAREGivers bouwen hierdoor een overzichtelijk dossier op per klant. Hierdoor kunnen wij niet alleen onze persoonlijke dienstverlening verder optimaliseren het biedt ook de familie een duidelijk overzicht van de situatie thuis. 

Over Elektronisch Cliënten Dossier ONS

ONS is een verzamelnaam voor de diverse applicaties van het bedrijf Nedap. ONS stelt ons als Home Instead Thuisservice Den Haag in staat om de zorg thuis op de juiste manier vast te leggen. Plannen, rapporteren en het opstellen en inzien van het zorgplan is nu nog eenvoudiger. 

Benieuwd wat Home Instead Thuisservice Den Haag in jullie situatie kan betekenen? 

Maak je je zorgen om een familielid op leeftijd? Vraag je je af of de thuis situatie nog wel verantwoord is? Bent je benieuwd wat Home Instead Thuisservice Den Haag in jullie situatie kan betekenen? Ons Supportteam beantwoordt graag al je vragen op het gebied van onze dienstverlening. Je kunt ons Supportteam bereiken via (070) 345 71 50 of laat via onze website je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.