Successessie 2021

Terug naar overzicht

Hoe kunnen we het verschil blijven maken in de wereld van ouderenzorg? 

Met die gedachten schoven we als team aan de tafel  bij de Succes 2021 sessie. Dit keer niet op ons kantoor in hartje centrum Den Haag maar extern in de bossen in het bijzondere Rijksmonument huize Marlot. 

De tijd nemen geldt niet alleen voor CAREGivers bij senioren thuis. Ook achter de schermen nemen we de tijd om onze dienstverlening onder de loep te nemen. Hoe ging 2021? Waar zijn we trots op? Welke situaties waren onvergetelijk? 

Maar ook: Wat kan er beter? Missen we iets als team? Wat speelt er in onze sector en hoe kunnen we nog meer Haagse senioren en hun mantelzorgers bereiken in 2022? 

Door regelmatig de koppen bij elkaar te steken houden we elkaar scherp en is er ruimte om verder te denken. Wat zou er gebeuren als jij zou doen wat de ander doet? Het optimaliseren van de liefdevolle ondersteuning bij senioren thuis is een continu proces. Niet denken in problemen maar praten in oplossingen. Door de lijnen kort te houden willen we die drempel verlagen. Voor klanten, CAREGivers maar ook voor de Supportteammedewerkers. Want wat vandaag onmogelijk lijkt kan het succes zijn van morgen. 

 

Benieuwd wat ons team in Den Haag voor jullie kan betekenen? 

Bij ons gaat het om u als senior en om jou als mantelzorger. Wij passen onze dienstverlening aan op jullie in plaats van andersom. Samen zorgen we ervoor dat uzelf of een dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Klantcoördinatoren Lonneke en Peggy helpen je graag verder via info.denhaag@homeinstead.nl of bel naar 070 34 57 150.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.