CAREGiver Claudia en de heer S. brengen een onvergetelijk bezoek aan het Louwman Museum!

Terug naar overzicht

De service van Home Instead gaat veel verder dan enkel een bezoek en daar zijn we trots op!

Zo ging CAREGiver Claudia vorige week met de heer S. naar het Louwman Museum. Het Louwman Museum herbergt 's werelds oudste privécollectie aan automobielen. Een activiteit die helemaal bij de klant aansluit gezien meneer een echte autofanaat is!

Samen bekeken ze ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. CAREGiver Claudia: ‘Meneer genoot zichtbaar. Hij kreeg een glimlach van oor tot oor, toen hij hoorde dat er ook een tentoonstelling was over Mercedes Benz Racing!’

‘Ter afsluiting hebben we samen wat gedronken met een lekkere bitterbal’, vertelt CAREGiver Claudia. ‘Meneer vertelde over zijn herinneringen, zo sleutelde hij vroeger graag aan brommers en auto’s. Een herinnering die hij na het zien van de tentoonstelling weer helemaal herleefde.’

Alles bij elkaar maakt het een dag om nooit te vergeten!

Woont u thuis en vergt het uitvoeren van bepaalde activiteiten soms net te veel energie? Zorgt u als zoon of dochter voor één van uw ouders en kunt u hierin hulp gebruiken? Onze CAREGivers verrichten alle activiteiten die familieleden ook voor elkaar doen. Of het nu gaat om hulp bij het opstarten van de dag of om hulp tijdens het koken. Vanuit Home Instead gaan we samen met u en de nauw betrokken familieleden aan de slag om een passende oplossing te vinden. Wij leveren maatwerk, het tegendeel van het spreekwoordelijke ‘stopwatchbezoek’.

Het zetten van een eerste stap is nooit makkelijk. Vanuit Home Instead begrijpen we dit maar al te goed. We komen daarom graag met u in contact om samen de situatie eerst uitgebreid te bespreken. U kunt ons bereiken op: (070) 345 71 50 of mail naar: info.denhaag@homeinstead.nl. Bij ons gaat het om u!

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.