CAREGiver Ingrid: ‘Met name de persoonlijke klik maakt mijn werk zo waardevol.’

Terug naar overzicht

Het is maandagochtend, bijna 09.00 wanneer CAREGiver Ingrid met een grote glimlach aan komt fietsen. Ze start haar dag met een bezoek aan mevrouw Ten O.

Mevrouw Ten O. is de 90 al ruim voorbij. Ze kan zelfstandig wonen en heeft enkel hulp nodig bij het starten en afsluiten van de dag. ‘Mijn werk is veel meer dan enkel een bezoek.’ Vertelt Ingrid. Ik neem de tijd om echt een band op te bouwen met de klant, het is juist de persoonlijke klik die mijn werk zo waardevol maakt. Tijdens het ontbijt dat Ingrid voor mevrouw Ten O. heeft bereid bespreken ze de dagelijkse dingen.

‘Dankzij de komst van de CAREGivers van Home Instead Thuisservice is mijn leven een stuk gemakkelijker en vrolijker geworden. Of het nu stormt, hagelt of regent, ze staan altijd voor me klaar.’ Vertelt mevrouw Ten O. ‘Met Ingrid heb ik het niet alleen over koetjes en kalfjes, we delen namelijk een gezamenlijke passie voor bloemen en planten.’

Hoewel mevrouw Ten O. erg positief is, was ze onlangs nog erg verdrietig door het overlijden van haar geliefde vogeltje. Volgens Ingrid zijn het ook juist die momenten waarop het zo belangrijk is dat er voldoende aandacht wordt besteed aan de klant. ‘Ik plan mijn bezoeken altijd ruim in, zodat ik mijn bezoek in alle gevallen positief kan afsluiten’. Na ruim een uur, een ontbijt en twee koppen thee is het tijd om afscheid te nemen. ‘Bedankt Ingrid en tot woensdag!

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.