CAREGivers Home Instead Den Haag volgen training niet-aangeboren hersenletsel

Terug naar overzicht

 

Deze week kwamen onze CAREGivers bij elkaar om de training 'niet-aangeboren hersenletsel' te volgen. Onder leiding van Gemiva-SVG Groep gingen we in op verschillende punten die komen kijken bij de ondersteuning thuis bij niet-aangeboren hersenletsel. Want hersenletsel verandert het leven, ook voor de naasten.

Door het aanbieden van de juiste trainingen weten de CAREGivers hoe zij met de klant kunnen omgaan in verschillende situaties. Ook wanneer de omstandigheden moeilijker zijn zoals bij niet-aangeboren hersenletsel. Op deze manier zorgen we er voor dat we onze CAREGivers de juiste kennis meegeven om daar in de praktijk op creatieve wijze mee aan de slag te gaan.

Niet-aangeboren hersenletsel (nah) is schade aan de hersenen die is ontstaan in de loop van het leven. In Nederland krijgen jaarlijks naar schatting 160.000 mensen te maken met een vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct (tia, cva), ongeluk, tumor, hartstilstand, hersenbloeding, ziekte of operatie. 

Door te kijken naar wat er nog wel mogelijk is maken we het leven thuis veiliger en kleurrijker. Voor de klant maar ook voor de naaste familie. Want hoe fijn is het wanneer je weet dat de ondersteuning in goede handen is.

Meer weten over onze dienstverlening? Of ben je benieuwd wat we in jullie situatie kunnen betekenen? Het supportteam staat graag voor je klaar. Klik hier direct door naar de contactgegevens. 

Meer weten over Gemiva-SVG Groep?

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. We ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. Meer weten? Je leest het hier.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.