'De aanwezigheid van de CAREGiver was een waardevolle aanvulling, ook tijdens het proces van afscheid nemen.'

Terug naar overzicht

De relatie tussen klant en CAREGiver is er vaak één van jaren. Hoewel de eerste stap niet altijd makkelijk is, worden de bezoeken al snel vertrouwd. Niet alleen voor de senior maar ook voor de bijbehorende familie.

We werken samen als team om het leven comfortabeler maar vooral ook gezelliger te maken. En hoe mooi dat ook is, worden we ook regelmatig geconfronteerd met het nemen van afscheid.

We nemen niet alleen afscheid van onze geliefde klant maar ook van de familie. Het uitspreken van dankbaarheid naar elkaar na een moeilijke maar waardevolle periode is het mooiste dat er is. Afscheid is nooit makkelijk maar het zijn de herinneringen die altijd blijven.

Graag geven we u inzicht in de bijzondere band die ontstaat door de jaren heen. Onderstaand bericht kregen we van familie van één van onze geliefde senioren. Om de privacy van de familie te waarborgen delen wij het graag anoniem met u!

'Wij willen graag jullie en de CAREGivers bedanken voor alle vreugde die jullie in het leven van onze moeder brachten.

Speciaal Ingrid is uitgegroeid tot een hartsvriendin van onze moeder. Maar ook Desiree was een graag geziene bezoekster. Met oude liedjes, muziek, teksten en verhalen werd de aandacht van onze moeder vastgehouden. Ook andere herinneringen werden levend gehouden.

Driemaal in de week leefde mijn moeder op als Ingrid langs kwam. Ook tijdens de laatste dagen heeft ze meegeleefd tijdens het proces van afscheid nemen.

Een waardevolle aanvulling binnen onze aandacht voor onze moeder. De verslaglegging hebben wij ook als zeer prettig ervaren. 

Verrassend soms dat ze aan de CAREGiver meer vertelde dan aan de eigen kinderen. Een extra oog op de ontwikkeling die onze moeder doormaakte. Ook de pijntjes en de ongemakken vertelde ze eerder aan Ingrid.

Helaas komt er dus nu een einde aan onze samenwerking met Home Instead. Wij zullen jullie met plezier aan anderen aanbevelen.

Vriendelijke groet namens de familie.''

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.