Dit zijn de nieuwe CAREGivers van Home Instead Thuisservice Den Haag!

Terug naar overzicht

Met vlag en wimpel zijn ze geslaagd! Dit zijn de nieuwe CAREGivers van Home Instead Thuisservice Den Haag. Na een tweedelige cursus sloten we vorige week de basistraining voor CAREGivers af met het behalen van het certificaat. 

CAREGiver Trainingsprogramma

Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit: Persoonlijke verzorging, Alzheimer’s CARE, levensreddend handelen en hospice/palliatief CARE. Op deze manier leren we onze CAREGivers in spé hoe ze met verschillende situaties om kunnen gaan, ook wanneer de omstandigheden moeilijker zijn.

Wij zijn er, 24 uur per dag, 7 dagen per week

Na deze CAREGiver training succesvol te hebben afgerond zijn deze toppers nu klaar om aan de slag te gaan bij senioren thuis. Ons Supportteam is hierbij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Daarnaast zijn er gedurende het jaar vaste momenten van samenkomst om te praten over persoonlijke ontwikkeling. Een doeltreffende en leuke manier om onze collega's ervaringen uit te laten wisselen en zo kennis te delen.

Met elkaar werken we iedere dag aan hetzelfde doel. Het mogelijk maken dat senioren zo lang mogelijk op een comfortabele, veilige en liefdevolle manier thuis kunnen blijven wonen. Op een wijze zoals je zelf ook graag oud zou willen worden.

Wil jij samen met ons het verschil maken in de wereld van ouderenzorg?

Wij zijn nog op zoek naar nieuwe CAREGivers! We vertellen je hier graag meer. 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.