Het beste begin van de dag, samen ontbijten!

Terug naar overzicht

Samen ontbijten, het klinkt misschien zo simpel, maar het zijn juist deze kleine momenten die een groot verschil kunnen maken.


Het is de reden waardoor veel van onze klanten met een lach hun bed uitkomen. Samen de dag starten met een typisch Nederlands ontbijt. Een boterham met kaas, vlokken, pindakaas of misschien een kom met oerhollandse Brinta?

Wat het ontbijt ook is, onze CAREGivers maken er altijd een bijzonder moment van. Een moment waarop er echt even tijd is voor elkaar, waarop de dag wordt doorgesproken maar ook het moment waar ruimte is om gezellig te kletsen over koetjes en kalfjes en herinneringen op te halen.

Hoe de gesprekken ook verlopen, onze CAREGivers sluiten het bezoek altijd positief af.

We houden de familie altijd op de hoogte

Wist u dat we inzicht geven in onze bezoeken aan de familie? Via het zorgnetwerk 'Caren zorgt' houden we elkaar op de hoogte, zodat je ook als familie zijnde nooit voor verrassingen komt te staan.

Zelf hulp nodig van Home Instead Thuisservice?

Woont u thuis en vergt het uitvoeren van bepaalde activiteiten soms net te veel energie? Zorgt u als zoon of dochter voor één van uw ouders en kunt u hierin hulp gebruiken? Onze CAREGivers verrichten alle activiteiten die familieleden ook voor elkaar doen. Of het nu gaat om hulp bij het opstarten van de dag of om hulp tijdens het koken. Vanuit Home Instead gaan we samen met u en de nauw betrokken familieleden aan de slag om een passende oplossing te vinden. Wij leveren maatwerk, het tegendeel van het spreekwoordelijke ‘stopwatchbezoek’.

Bij ons gaat het om u!

Het zetten van een eerste stap is nooit makkelijk. Vanuit Home Instead begrijpen we dit maar al te goed. We komen daarom graag met u in contact om samen de situatie eerst uitgebreid te bespreken. U kunt ons bereiken op: (070) 345 71 50 of mail naar: info.denhaag@homeinstead.nl. Bij ons gaat het om u!

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.