Home Instead Thuisservice Den Haag neemt de eerste Memory Lane Tablets in ontvangst!

Terug naar overzicht

Klantcoördinator Lonneke van Breukelen neemt de eerste tablets van Home Instead Thuisservice Den Haag in ontvangst!

Het is zo ver, de eerste Memory Lane Tablets zijn binnen!

Met de komst van de Memory Lane Tablet wil Home Instead Thuisservice de wereld van technologie en communicatie toegankelijker maken voor de senior. Want hoewel technologie volgens Home Instead Thuisservice de mens nooit kan vervangen, kan het wel dienen als een mooi verlengstuk van de huidige diensten.

Memory Lane is niet zomaar een tablet

De Memory Lane tablet heeft de vorm van een fotolijst met daarop speciaal ontwikkelde gebruiksvriendelijke software voor senioren, waaronder beeldbellen, agendafunctie, fotoboek, muziek & video, bewegingsoefeningen en contact met zorgverleners.

'Memory Lane heeft als fotolijst een vaste plek in de leefomgeving van de senior.'

Memory Lane heeft als fotolijst een vaste plek in de leefomgeving van de senior en wordt gecombineerd met een Companionapp aangestuurd door het netwerk om de senior heen. 

Memory Lane als communicatiemiddel

In de eerste plaats dient Memory Lane als communicatiemiddel tussen de senior en haar/zijn familieleden, met zorgprofessionals en een eventueel aangesloten alarmdienst.

Memory Lane als informatiemiddel

In de tweede plaats als informatiemiddel met onder andere specifieke bewegingsprogramma’s, livestreaming radio, video en agendafunctie. Memory Lane kan ook ingezet worden als registratie hub voor Bluetooth aangesloten smart home devices.

Alle vestigingen van Home Instead Thuisservice hebben eerder kennis kunnen maken met de tablet tijdens de uitgebreide Roadshow. Vanuit Home Instead Thuisservice Den Haag geloven we dat Memory Lane de juist tool kan zijn om herinneringen op te halen, ook wanneer de senior alleen is.

Direct aan de slag met Memory Lane?

Bent u klant van Home Instead Thuisservice Den Haag en kunt u niet wachten om aan de slag te gaan met Memory Lane? Ons support team staat klaar om u verder te helpen! Mail naar: info.denhaag@homeinstead.nl of bel op: 070 345 71 50

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.