Home Instead Thuisservice Den Haag sluit contract af met Zorgkantoor

Terug naar overzicht

Sinds 1 oktober 2020 heeft Home Instead Thuisservice Den Haag een overeenkomst gesloten met het Zorgkantoor. Een mijlpaal volgens directeur Tim Schwencke, directeur van Home Instead Thuisservice Den Haag. “Met het sluiten van deze overeenkomst kunnen onze klanten nóg makkelijker van onze diensten gebruik maken. Voorheen werd onze service uitsluitend particulier of via het PGB bekostigd. Dat is nog steeds zo, echter hebben we nu ook de variant vanuit de contractering. ‘Zorg in natura’ noemen we dat in vaktermen. Iedere senior met een WLZ-indicatie kan via het Zorgkantoor gebruik maken van onze dienstverlening. Met het budget dat het Zorgkantoor voor iedere klant beschikbaar heeft wordt de ondersteuning nu op deze manier gefinancierd. En het mooie is, dat we het ook nog eens supersnel kunnen organiseren”. 


De Wet langdurige zorg

De Wet langdurige zorg (Wlz) regelt intensieve zorg voor kwetsbare senioren, mensen met een handicap en mensen met een psychische aandoening. Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) beoordeelt of iemand in aanmerking komt voor zorg vanuit de Wlz. Heeft u nog geen WLZ-indicatie geregeld? Vanuit Home Instead Thuisservice Den Haag helpen wij u graag bij het aanvragen van de WLZ-indicatie zodat uw naaste zo snel mogelijk de juiste ondersteuning krijgt.

Bij ons gaat het om u

Wij zijn er ook voor metgezelschap, hulp bij de dagelijkse activiteiten in en om het huis en voor de persoonlijke verzorging van senioren. Onze CAREGivers (medewerkers) bieden persoonlijke ondersteuning vanuit het hart waarbij er altijd wordt gekeken naar wat de senior nog wel kan. Op deze manier maken we het mogelijk dat mensen thuis kunnen blijven wonen, ook wanneer de situatie complexer wordt door ziekte en/of ouderdom. Bent u benieuwd wat we in uw situatie kunnen betekenen? We denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit op uw wensen en behoeften. 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.