Home Instead Thuisservice Den Haag zet zich in tijdens Alzheimer CARE training!

Terug naar overzicht

Hoe ga je om met onbegrepen gedrag? En wat zijn de mogelijkheden bij dementie? Dit waren slechts enkele vragen die deze week aan bod kwamen tijdens de tweede editie van onze Alzheimer CARE Training.

Onder leiding van Frans Hoogeveen, specialist binnen de dementiezorg, gingen wij als support team van Home Instead Thuisservice Den Haag aan de slag tijdens de ‘train de trainer’ sessie. Ons doel? Het optimaal kunnen begeleiden van onze CAREGivers zodat zij met voldoende kennis en zelfvertrouwen aan de slag kunnen bij onze cliënten met dementie.

Frans Hoogeveen heeft een zeer praktische en logische theorie ontwikkeld waardoor je op een positieve en doelgerichte manier iemand met dementie kan begeleiden. Waarbij rekening wordt gehouden met het oprollende geheugen in combinatie met de kracht van gewoonten, patronen, associaties en routines.

Kortom, een succesvolle dag die direct voortgezet kan worden in de praktijk!

Samen naar een dementievriendelijke toekomst, met meer kennis en begrip, daar werken we aan, iedere dag opnieuw!

Benieuwd of we ook in uw situatie te hulp kunnen schieten? Binnen Home Instead Thuisservice staat maatwerk centraal, we komen daarom graag met u in contact. Laat hier uw gegevens achter of bel ons op: (070) 345 71 50.

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.