Home Instead Thuisservice, launching partner van ‘senioren tablet’ Memory Lane!

Terug naar overzicht

Vanuit Home Instead Thuisservice doen we er alles aan om het leven thuis zo comfortabel mogelijk te maken. Het opbouwen van een persoonlijke relatie is onze grootste kracht, maar dat weerhoudt ons er niet van om ook op technologisch gebied mee te ontwikkelen. Sterker nog, wij geloven dat technologie een goede aanvulling kan zijn! 

Maak kennis met Memory Lane!

Home Instead heeft als launching partner van Memorylane vanaf 1 april 2019, 2.000 licenties voor operationeel gebruik beschikbaar. De licenties bestaan uit een tablet, alle benodigde software en onbeperkt gebruik van de Companionapp. De tablets worden volledig gebruiksklaar afgeleverd.

Memory Lane tablet heeft de vorm van een fotolijst

De Memory Lane tablet heeft de vorm van een fotolijst met daarop speciaal ontwikkelde gebruiksvriendelijke software voor senioren, waaronder beeldbellen, agendafunctie, fotoboek, muziek & video, bewegingsoefeningen en contact met zorgverleners. Memory Lane heeft als fotolijst een vaste plek in de leefomgeving van de senior en wordt gecombineerd met een Companionapp aangestuurd door het netwerk om de senior heen. 

In de eerste plaats dient Memory Lane als communicatiemiddel

In de eerste plaats dient Memory Lane als communicatiemiddel tussen de senior en haar/zijn familieleden, met zorgprofessionals en een eventueel aangesloten alarmdienst. In de tweede plaats als informatiemiddel met onder andere specifieke bewegingsprogramma’s, livestreaming radio, video en agendafunctie. Memory Lane kan ook ingezet worden als registratie hub voor Bluetooth aangesloten smart home devices.

Kortom; de senior wordt in staat gesteld om door middel van Memory Lane de verbinding in stand te houden met familie, vrienden en de sociaal maatschappelijke buitenwereld.

Home Instead Thuisservice Den Haag gaat de uitdaging aan!

Afgelopen twee maanden hebben alle vestigingen van Home Instead Thuisservice kennis kunnen maken met Memory Lane tijdens de roadshow, zo ook Home Instead Thuisservice Den Haag!

Tijdens de bijeenkomst heeft Pieter Hasenaar (Memory Lane) een presentatie gegeven van de unieke tablet en de software. Onze CAREGivers en het supportteam zijn enorm enthousiast, we geloven dat Memory Lane de juist tool kan zijn om herinneringen op te halen, ook wanneer de senior alleen is. 

Home Instead Thuisservice start in het voorjaar van 2019 een intensief partnership met Memory Lane. Houd onze socials in de gaten, we houden u graag op de hoogte van onze ervaringen!

Het support team en enkele CAREGivers van Home Instead Thuisservice Den Haag tijdens de Memory Lane Roadshow!

Direct aan de slag met Memory Lane?

Bent u klant van Home Instead Thuisservice Den Haag en kunt u niet wachten om aan de slag te gaan met Memory Lane? Ons support team staat klaar om u verder te helpen! Mail naar: info.denhaag@homeinstead.nl of bel op: 070 345 71 50

‘Samen versterken we de verbinding van senior met familie en de verdere sociale omgeving’ – Nicole Wilkes-Kindt, brandmanager, Home Instead Thuisservice

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.