Home Instead Thuisservice Nederland gaat in 2019 de samenwerking aan met ZorgkaartNederland.

Terug naar overzicht

Met maar liefst 678.121 waarderingen bij meer dan 127.129 zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een van de grootste zorg review websites van Nederland.

We zeggen vanuit Home Instead Thuisservice niet voor niets: 'Bij ons gaat het om u'.
Wij zijn er voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. 

'Wij willen laten zien dat het bieden van zorg aan huis ook iets heel moois kan zijn, het tegenovergestelde van een stopwatch bezoek. '

Iedere dag werken we er met elkaar aan om het leven van de thuiswonende senior comfortabeler te maken. Onze CAREGivers verrichten alle activiteiten die familieleden ook voor elkaar doen, zodat u veilig en aangenaam thuis kunt blijven wonen. We ontzorgen daarmee niet alleen de senior maar ook de bijbehorende familie.

Het aannemen van zorg is niet voor iedereen altijd even makkelijk. Wij willen laten zien dat het bieden van zorg aan huis ook iets heel moois kan zijn, het tegenovergestelde van een 'stopwatch bezoek'.

Onze CAREGivers hebben een passie voor hun vak en worden in staat gesteld om de tijd te nemen voor de senior, waardoor er ruimte is voor het opbouwen van een persoonlijke relatie en het delen van bijzondere (levens)verhalen.

Deelt u ook uw ervaring via ZorgkaartNederland?

Wij zijn overtuigd van de kracht van Home Instead Thuisservice en hoewel we dagelijks de positieve uitkomsten ervaren van onze dienstverlening zijn we benieuwd naar uw verhaal, uw ervaring en uw mening over Home Instead Thuisservice. Met de komst van ZorgkaartNederland willen wij nog meer transparantie bieden in onze dienstverlening en u een podium geven om uw ervaring, die voor ons zo belangrijk is, te delen.

Met een landelijk gemiddelde van een 9,1 willen wij nu ook de persoonlijke ervaringen in kaart brengen voor onze vestiging, Home Instead Thuisservice Den Haag! Heeft u ervaring met onze dienstverlening en wilt u graag uw ervaring delen? Dat kan nu via onze persoonlijke review pagina, klik hier.

Met het achterlaten van uw review helpt u niet alleen ons als organisatie maar ook andere senioren bij de keuze voor een passende zorgaanbieder.
Namens het volledige team van Home Instead Thuisservice, alvast bedankt!

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.