Kom in actie op Wereldgezondheidsdag!

Terug naar overzicht

Het is vandaag Wereldgezondheidsdag! Op deze dag wil de organisatie voor wereldgezondheid de aandacht vragen voor de vele ziektes en de daarbij horende taboes. Het gaat hierbij niet alleen om lichamelijke ziektebeelden maar ook om de mentale gezondheid.

Dagelijks streven wij er naar om het welzijn van ouderen te optimaliseren. Want een gelukkig en gezond leven is niet vanzelfsprekend voor iedereen.

Wist u bijvoorbeeld dat bijna 30% van de 65-plussers zich eenzaam voelt?

Eenzaamheid bij ouderen is een gevoel van leegte, verdriet en soms van angst omdat deze persoon zich niet (meer) verbonden voelt met de wereld om zich heen.

Het gevoel van eenzaamheid is vaak te wijten aan de invulling van de dag. Een groot gedeelte van de senioren heeft namelijk geen dagbesteding. Wij willen de oplossing bieden door deze mensen weer te betrekken bij de dagelijkse dingen.

Het goede leven thuis

Senioren hebben minder snel medische zorg nodig wanneer zij zich prettig voelen in hun eigen woonomgeving in de nabijheid van familie en vrienden. De focus ligt daarom op het goede leven thuis. Waarbij het accent ligt op het bevorderen van het welzijn en het optimaliseren van de kwaliteit van leven, zowel op praktisch als op emotioneel vlak.

Het team van Home Instead Thuisservice Den Haag staat voor u klaar. Onze CAREGivers zorgen er niet alleen voor dat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Ze voorzien ook in de behoefte aan ondersteuning op maat en persoonlijke aandacht.

Misschien herkent u zichzelf? Of maakt u zich zorgen om een van uw ouders of andere familieleden? Het team van Home Instead Thuisservice zoekt graag met u mee naar oplossingen die passen bij uw leven en aansluiten op uw gewoontes.

Wat kan Home Instead Thuisservice Den Haag voor mij betekenen?

Wij zijn er voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. Home Instead Thuisservice Den Haag levert zowel particuliere als geïndiceerde zorg of een combinatie hiervan.

Benieuwd wat onze CAREGivers in uw situatie kunnen betekenen? We komen graag met u in contact, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uzelf of uw dierbare naaste, zo lang mogelijk en op een prettige manier thuis kan blijven wonen. Vul hier ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen of neemt u liever telefonisch contact op? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: (070) 345 71 50.

Wij gunnen iedere senior, waar mogelijk, een langer zelfstandig leven in hun eigen, prettige thuisomgeving.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.