Kom in beweging op Wereld Alzheimer Dag – Zaterdag 21 september

Terug naar overzicht

Hoe ga je om met onbegrepen gedrag? En wat zijn de mogelijkheden bij de Ziekte van Alzheimer? Dit zijn slechts enkele vragen die regelmatig vanuit de directe omgeving komen.

De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Maar liefst 70% van alle mensen met dementie heeft Alzheimer.

En hoewel bijna iedereen weet dat deze progressieve ziekte lijdt tot geheugenverlies heerst er ook nog veel onwetendheid rondom deze aandoening. 

Alzheimer zet ook het leven thuis onder druk

Naarmate de ziekte erger wordt, krijgt iemand met Alzheimer ook steeds meer moeite met de dagelijkse vaardigheden waardoor het leven thuis onder druk komt te staan.

Onze CAREGivers weten hoe ze op een liefdevolle en doeltreffende manier met Alzheimer kunnen omgaan

Vanuit Home Instead Thuisservice Den Haag trainen wij ons supportteam op regelmatige basis d.m.v. het Alzheimer Care Programma. Ons doel? Het in staat stellen van optimale begeleiding aan onze CAREGivers zodat zij precies weten hoe ze op een liefdevolle en doeltreffende manier om kunnen gaan met de Ziekte van Alzheimer. 

Meer weten over de Ziekte van Alzheimer?

Wil je meer weten over de Ziekte van Alzheimer? Of ben je op zoek naar een mooi initiatief voor mensen met Alzheimer? Op zaterdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag met als thema; ‘samen bewegen’.

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.