Kom jij ons team versterken als klantcoördinator bij Home Instead Thuisservice Den Haag?

Terug naar overzicht

(V.l.n.r. Anne Ganput, Servicecoördinator – Tim Schwencke, Directeur – Lonneke van Breukelen, klantcoördinator) 

Hou je ervan om de beste dienstverlening voor onze klanten op te zetten en ben je dienstverlenend ingesteld? Misschien ben jij dan wel degene waar wij naar op zoek zijn!

We zijn op zoek naar een klantcoördinator. Als klantcoördinator ben jij het aanspreekpunt voor klanten, families, mantelzorgers, verwijzers, instellingen en andere zorgprofessionals. Je bent het gezicht van de organisatie, ons visitekaartje!

Als klantcoördinator weet je de rust en het overzicht te behouden, je kan snel schakelen en je houdt het hoofd koel in onverwachte situaties. Je beschikt over een positieve mindset en je bezorgt mensen graag te allen tijde een warm welkom.

De werkzaamheden zijn divers. Je voert o.a. intakes uit bij senioren, je verzorgt de trainingsactiviteiten voor onze CAREGivers, je draait mee in het schema voor de beschikbaarheidsdienst en je houdt de administratie bij t.b.v. het klantdossier. Eén van de belangrijkste taken van de klantcoördinator is om zelf de verantwoording te nemen over het behouden en het uitbouwen van het eigen netwerk aan zorgprofessionals.

Naast de reguliere werkzaamheden houd je je ook bezig met andere activiteiten waaronder het coördineren en bijwonen van teamactiviteiten zoals bijeenkomsten en workshops.

Wat vragen we van je als klantcoördinator?

  • Een relevante MBO+/HBO-opleiding in zorg en/of welzijn
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag
  • Je beschikt over relevante kennis m.b.t. het verpleegkundig-medisch domein
  • Je hebt kennis van wet- en regelgeving (WMO, ZVW, WLZ, PGB)
  • Je beschikt over een groot organisatievermogen en je bent stressbestendig
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je kent de weg in Microsoft Office
  • Je bent discreet en integer

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden je een veelzijdige functie van 28-36 uur in de week, tegen een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid voorzien we je bijvoorbeeld van een auto van de zaak.

Als klantcoördinator ben je onderdeel van het supportteam, bestaande uit Anne (servicecoördinator), Lonneke (klantcoördinator) en Tim (directeur). Je werkt voornamelijk vanaf kantoor, op één van de mooiste locaties van Nederland, in het hart van Den Haag! 

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als klantcoördinator en het verschil te kunnen maken binnen de invulling van thuiszorg?

We komen graag met je in contact. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Schwencke op: 06 22 53 37 00 Direct solliciteren? Stuur je motivatie inclusief curriculum vitae voor 15 april 2019 naar: tschwencke@homeinstead.nl

Misschien word jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.