Pasen in Den Haag: 7 tips voor activiteiten

Terug naar overzicht

Dit weekend is het weer Pasen! De paasdagen zien er dit jaar nog steeds anders uit.  Gelukkig zijn er genoeg activiteiten die we wél kunnen ondernemen. Home Instead Thuisservice Den Haag geeft je graag ideeën voor een geslaagd paasweekend in en rondom onze mooie stad. Activiteiten voor het gezin, kinderen en senioren. Wij wensen je vrolijke paasdagen!

Activiteiten in en rondom Den Haag tijdens de paasdagen

1. Paasbrunch

De paasbrunch is inmiddels een klassieker tijdens de paasdagen. Hoewel we niet kunnen brunchen in een hotel of restaurant, doen we dat dit jaar thuis. Gelukkig zijn er veel lokale aanbieders waar je een heerlijke brunch kunt bestellen. Wat denk je van de paasbox van Anne & Max, de brunchbox van Flavor’s of de paasbrunch van Milú

2. Haagse wandelroutes

Het is voorjaar en de eerste bladjes verschijnen weer aan de bomen. Wandelen is nu heerlijk. In en rondom Den Haag kun je goed wandelen. Dwars door de stad of door de duinen of zee. Hier vind je een overzicht van mooie wandelroutes. Je kunt ze gratis volgen en direct navigeren met je smartphone in de hand.

3. Eieren zoeken op het strand

Met kinderen op pad? Bij Beachclub Amigos in Kijkduin kun je op 1e en 2e Paasdag terecht om eieren te zoeken. Er zijn paashazen, een springkussen en eten en drinken is te koop bij de Take Away. Het paaseieren zoeken vindt beide dagen plaats om 12.00u en 15.00u.

4. Paasdienst vanuit de Oude Kerk in Scheveningen

Op Eerste Paasdag, zondag 4 april, vindt een paasdienst plaats in de Oude Kerk in Scheveingen. Deze kan live beluisterd of bekeken worden via deze link.

5. Stadswandeling met hapjes en drankjes

Je kunt met Stadswandeling 070 een wandeling maken van 1,5 tot 2 uur door Den Haag. Onderweg passeer je deelnemende horeca waar je hapjes en drankjes kunt kopen.  

6. Koop paaseitjes en doe ze cadeau

Koop lekkere paaseitjes en doe ze cadeau aan iemand in je omgeving. Verras je opa, oma of buurvrouw bijvoorbeeld met de paaseitjes van Hop & Stork. Deze koffie- en chocoladewinkel is een begrip in Den Haag, je vindt ze in de Passage.

7. Kijk een paasfilm of The Passion

Als het geen weer is om naar buiten te gaan dan is er altijd nog genoeg aanbod aan leuke films en tv-programma’s. En, hoewel het er minder zijn dan tijdens de kerstdagen, zijn er ook echte paasfilms. Denk bijvoorbeeld aan de speelfilms The Passion of the Christ, Peter Rabbit of tekenfilm Hop. Het evenement en televisieprogramma The Passion heeft dit jaar in Roermond plaatsgevonden en is terug te kijken via onder andere NPO Start.

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.