Samen herinneringen ophalen in Rotterdam

Terug naar overzicht

De service van Home Instead gaat veel verder dan enkel een bezoek. Het is de persoonlijke band tussen klant en CAREGiver dat maakt dat de klant zich gewaardeerd en begrepen voelt.

De mooie zomerdagen geven onze CAREGivers nog meer reden om erop uit te gaan. Zo dacht ook CAREGiver Luisa, zij nam mevrouw mee naar Rotterdam.

'Mevrouw vertelt mij altijd veel over Rotterdam, de stad waar zij 40 jaar lang heeft gewerkt', vertelt CAREGiver Luisa. 'Ik wilde haar graag laten zien hoe de stad in de afgelopen jaren veranderd is.'

'We hebben een onvergetelijke middag gehad! Mevrouw keek haar ogen uit rondom Hotel New York', aldus CAREGiver Luisa.

Zelf hulp nodig van Home Instead Thuisservice?

Woont u thuis en vergt het uitvoeren van bepaalde activiteiten soms net te veel energie? Zorgt u als zoon of dochter voor één van uw ouders en kunt u hierin hulp gebruiken? Onze CAREGivers verrichten alle activiteiten die familieleden ook voor elkaar doen. Of het nu gaat om hulp bij het opstarten van de dag of om hulp tijdens het koken. Vanuit Home Instead gaan we samen met u en de nauw betrokken familieleden aan de slag om een passende oplossing te vinden. Wij leveren maatwerk, het tegendeel van het spreekwoordelijke ‘stopwatchbezoek’.

Bij ons gaat het om u!

Het zetten van een eerste stap is nooit makkelijk. Vanuit Home Instead begrijpen we dit maar al te goed. We komen daarom graag met u in contact om samen de situatie eerst uitgebreid te bespreken. U kunt ons bereiken op: (070) 345 71 50 of mail naar: info.denhaag@homeinstead.nl. Bij ons gaat het om u!

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.