Tijdelijke zorg nodig tijdens de vakantieperiode? Onze CAREGivers nemen het graag van u over!

Terug naar overzicht

U herkent het misschien wel… U wilt dolgraag alleen of met het gezin op vakantie, maar u kunt het niet over uw hart verkrijgen om uw vader, moeder of een ander familielid op leeftijd alleen achter te laten. Want hoewel de meeste senioren zelf zorg kunnen dragen voor veel zaken biedt een helpende hand van een familielid vaak net de nodige ondersteuning.


Het zijn namelijk vaak de kleine dingen die juist het verschil kunnen maken om de eenzaamheid te doorbreken. Het kopje koffie, de helpende hand in en om het huis of een gezellige wandeling.

Onze CAREGivers kunnen, ook tijdelijk, de zorg van u overnemen!

Bij Home Instead Thuisservice Den Haag zien we geregeld kinderen van thuiswonende senioren die juist om die reden zichzelf geen moment van ontspanning gunnen. 

Dat kan ook anders! Wist u bijvoorbeeld dat onze CAREGivers ook tijdelijk de zorg van u kunnen overnemen?  Vanuit Home Instead Thuisservice zorgen we altijd voor een passende oplossing waarbij de ‘klik’ tussen senior en CAREGiver centraal staat, zodat u met een gerust hart wat meer tijd voor uzelf kunt nemen wanneer dat nodig is.

Benieuwd naar wat we in uw situatie kunnen betekenen? 

We komen graag met u in contact. U kunt ons bereiken op: (070) 345 71 50 of mail naar: info.denhaag@homeinstead.nl.

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.