Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Terug naar overzicht

Vanuit Home Instead Thuisservice Den Haag zijn we er niet alleen voor u als senior of voor u als familielid, we zijn er ook voor onze collega’s.

Per 1 april is Sandra gestart als servicecoördinator bij Home Instead Thuisservice ’t Gooi.

Een ding is zeker, alles valt of staat met een goede planning, zeker als het gaat om thuiszorg. Onze serviceoördinator, Anne, hielp Sandra op weg zodat zij nu zelf aan de slag kan met de planning in de vestiging van Home Instead Thuisservice in ’t Gooi’!

Met elkaar streven we als Home Instead Thuisservice niet alleen naar een landelijke dekking van kwalitatieve thuiszorg. We bundelen onze krachten, om onze dienstverlening zowel voor als achter de schermen te optimaliseren.

Bij ons staat u centraal! Samen zorgen we ervoor dat uzelf of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. 

Benieuwd wat Home Instead Thuisservice voor u kan betekenen?
Maakt u zich zorgen om uw vader of moeder op leeftijd? Vraagt u zich regelmatig af of het leven van uw geliefde familielid nog wel zo comfortabel is? Of gunt u, uw vader of moeder gewoon net wat meer persoonlijke aandacht en hulp omdat u deze zelf niet altijd kunt bieden door de druk van alledag? We komen graag met u in contact via ons telefoonnummer: (070) 345 71 50 of stuur ons een e-mail op info.denhaag@homeinstead.nl. 

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.