Wat vinden ouderen nu eigenlijk echt belangrijk op het gebied van wonen en welzijn?

Terug naar overzicht

Vanuit Home Instead Thuisservice Den Haag zijn we dagelijks bezig met het welzijn van ouderen. We proberen onze service elke dag weer een stukje beter te maken, zodat onze klanten op de meest comfortabele manier een langer, prettiger leven in hun eigen huis kunnen leiden.

We doen dit onder andere door korte lijnen te houden met de familie van onze klant. Wat speelt er, waar zijn we tevreden over, maar ook; 'Wat kan er beter om het welzijn van onze klant te optimaliseren?'.

Tegelijkertijd willen we, waar mogelijk, het gesprek blijven voeren met de klant zelf. Wat vinden onze ouderen nu eigenlijk echt belangrijk? Want hoewel iedere klant uniek is zien we ook veel overeenkomsten.

Uit recent onderzoek, gepubliceerd door ‘BeterOud’ en uitgevoerd door en voor ouderen, blijkt dat het niet zo zeer gaat om de zorg alleen, maar juist om alle aspecten van het leven. Zo vertelt Conny de Vries, zelf 80 jaar en deelnemer aan het onderzoek: .“Zelf actief blijven, bij blijven en zin geven aan je leven. Volgens mij is dat het belangrijkste bij goed oud worden. Daarin hebben ouderen zelf een verantwoordelijkheid en daarbij kunnen ze geholpen en gestimuleerd worden.’’

Het is juist deze hulp en stimulatie waardoor Home Instead Thuisservice Den Haag er voor zorgt dat de Haagse senioren een prettiger en langer eigen leven thuis kunnen leiden.
Binnen onze unieke werkwijze draait alles om maatwerk. Onze focus ligt niet voor niets op persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel.

Maakt u zich zorgen om een familielid op leeftijd? Of gunt u uw dierbare de juiste ondersteuning op maat? Het team van Home Instead Den Haag staat voor u klaar! Meer informatie? Bel ons op (070) 345 71 50. 

Benieuwd naar het onderzoek van ‘BeterOud’? Download hier het gehele toetsingskader: hier

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.