Werkplezier in de zorg is wel degelijk mogelijk!

Terug naar overzicht

Een dikke 8! Dat is het cijfer dat onze medewerkers geven voor hun werk bij Home Instead Thuisservice. Het verschil maken door te werken vanuit het hart en met volle vertrouwen, daar geloven we in!

Onze CAREGivers hebben ieder een grote passie voor hun werk, ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het geluk en het welzijn van de senior. Het resultaat? Een significant hogere tevredenheidscore ten opzichte van de zorgmarkt!

Onze CAREGivers worden ondersteund door het supportteam, die de verantwoording dragen voor de coördinatie en administratie. De CAREGiver kan hierdoor de volledige focus leggen op het bezoek aan de klant. De hechte band tussen CAREGiver en senior is volgens ons de basis voor het succes. Herinneringen worden niet alleen opgehaald maar ook gemaakt!  

''Het kunnen en mogen geven van voldoende aandacht aan de senior en daar de tijd voor hebben, beleeft maar liefst 92% van onze CAREGivers, en daar zijn we trots op!''

Want hoewel werken in de zorg vaak negatieve associaties oproept ervaren wij juist heel veel werkplezier in de zorg! Het kunnen en mogen geven van voldoende aandacht aan de senior en daar de tijd voor hebben, beleeft maar liefst 92% van onze CAREGivers, en daar zijn we trots op!

Wil je zelf ook het werkplezier in de zorg ervaren als CAREGiver bij Home Instead Thuisservice?

Vanuit onze vestiging in Den Haag zijn we nog op zoek naar nieuwe CAREGivers! We vertellen u er graag meer over, klik hier!

De hulp inschakelen van een CAREGiver?

Maakt u zich zorgen om uw vader of moeder op leeftijd? Vraagt u zich regelmatig af of het leven van uw geliefde familielid nog wel zo comfortabel is? Of gunt u, uw vader of moeder gewoon net wat meer persoonlijke aandacht en hulp omdat u deze zelf niet altijd kunt bieden door de druk van alledag?

We komen graag met u in contact via ons telefoonnummer: (070) 345 71 50 of stuur ons een e-mail op info.denhaag@homeinstead.nl. 

''Wij geloven dat persoonlijke aandacht de sleutel is om langer, gelukkig en op een prettige manier thuis te kunnen blijven wonen.''

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.