Wil jij samen met ons hét verschil maken in het leven van kwetsbare senioren?

Terug naar overzicht

Wil jij samen met ons hét verschil maken in het leven van kwetsbare senioren? Maar dan wel met voldoende tijd en vrijheid zodat je er echt voor iemand kunt zijn? Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar enthousiaste CAREGivers! 

Als CAREGiver ben jij het vaste gezicht voor één of meerdere klanten. Samen boodschappen doen, een kopje koffie drinken of het voeren van een mooi gesprek als CAREGiver ga je uit van wat de klant nog wel kan. Je vervult niet-medische taken zoals: hulp bij het bereiden van maaltijden, het bieden van ondersteuning bij de daginvulling, het uitvoeren van licht huishoudelijk werk en een helpende hand bij de persoonlijke verzorging.

Het vertrouwen om thuis te kunnen blijven wonen

Als CAREGiver krijg je de ruimte om een vertrouwensband met de klant op te bouwen. Niet voor niets staat de relatie tussen klant en CAREGiver centraal. Vanuit Home Instead Thuisservice Den Haag zijn we ervan overtuigd dat juist deze unieke band de kracht is van onze dienstverlening. Dankzij de waardevolle vertrouwensband geef jij de veelal kwetsbare senioren het vertrouwen om thuis te kunnen blijven wonen, ook wanneer de situatie lastiger wordt door bijvoorbeeld dementie.

Interne opleiding

Een vooropleiding is niet nodig, maar affiniteit met senioren en de wil om vanuit het hart een verschil te maken in het leven thuis, zeker wel. Als CAREGiver leiden we je intern op. Naast onze basistrainingen volg je als CAREGiver ook trainingen op het gebied van dementie. Onze klantcoördinatoren ondersteunen en begeleiden je, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. 

Flexibele inzetbaarheid

Met elkaar bekijken we je inzetbaarheid en brengen we in kaart hoeveel uren je zou willen en kunnen werken. Zodra je bij je eerste klant aan de slag gaat, bieden wij je een arbeidscontract aan. We zijn flexibel maar verwachten dat ook van jou, samen maken we het verschil, ook ’s avonds en in het weekend. 

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als CAREGiver? 

Sta jij te popelen om samen met ons het verschil te maken in de wereld van ouderenzorg? Dan gaan we graag met je in gesprek! Klik hier door en solliciteer direct of lees hier de volledige functieomschrijving.

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.